Call in cateva zile - Programul transnational pentru Europa de Sud-Est
Fabrica de Bani
Vezi comentariile! Tipareste! Trimite unui prieten!

17 noiembrie 2009

Urmariti inregistrarea video a celor 3 sectiuni ale Info-Day aici:

http://www.fabricadebani.ro/utils/video_player.aspx?url=mms://mms.ew.ro/interviu_17112009_2  
http://www.fabricadebani.ro/utils/video_player.aspx?url=mms://mms.ew.ro/interviu_17112009_3  
http://www.fabricadebani.ro/utils/video_player.aspx?url=mms://mms.ew.ro/interviu_17112009_4  


S-a incheiat InfoDay pentru al doilea call (apel de proiecte) in cadrul Programului de cooperare transnationala Sud Estul Europei. Fabricadebani.ro a transmis in direct prezentarile si sesiunile de intrebari si raspunsuri. In curand va anuntam adresa la care veti putea vedea/revedea inregistrarile. Mai jos sunt scurte spicuiri din prezentari si intrebari, ca si power-point-ule.

Al doilea apel de proiecte se deschide in cateva zile.

D-na consilier Simona Ene (Fintinariu), coordonatorul national de program - despre Primul apel de proiecte  si raspunzand la intrebarile din sala (prezentarea power-point):

- S-a lansat pe 5 mai 2008. A avut loc in 2 etape (mai intai expresia de interes, apoi - pentru cele selectate - proiectul integral - FdB), acum va avea loc si al doilea apel. La primul apel, in prima etapa s-a depus doar, electonic, expresia de interes. Comitetul de evaluare a selectat 95 de expresii de interes, invitate sa depuna proiectul complet.

- Primul apel de proiecte - fonduri IPA si FEDR. S-a introdus regula de flexibilitate de 10% pentru orice stat membru.  

- La primul apel evaluarea a avut 3 etape: evaluarea administrativa (data depunerii, completarea tuturor campurilor), evaluarea administrativa (respectarea regulilor pe care un partener trebuie sa le indeplineasca ); evaluarea calitatii. 

- Cum se evalueaza calitatea parteneriatului transnational?: – Statele din aceeasi zona, care se completeaza reciproc, dar se urmareste si structura verticala – sprijinul autoritatilor competente, astfel incat rezultatele sa se poata folosi si dupa incheierea proiectului. 

- Exista recomandare cu privire la numarul de parteneri? – In functie de tema aleasa, este nevoie de un parteneriat suficient de larg ca sa aiba un impact transnational. Este mai greu de conceput un proiect cu impact in toate statele cuprinse de program. 

- Rezultatele primei etape a call-ului – 40 de proiecte mature si de inalta calitate, din care 37 – cu participare romaneasca.


Stephen Halligan, coordonator de proiecte la Secretariatul tehnic comun - despre acele domenii de interes ale celor 4 axe, asupra carora se va focaliza al doilea call (vezi prezentarea power-point):

- Interesul in primul call a fost mare, dar s-a concentrat pe anumite directii. Al doilea call se va orienta spre zonele pentru care au fost mai putine manifestari de interes sau calitatea acestora a fost mai slaba.

- Progarmul este in derulare, deci chiar daca ideea pe care o aveti nu se va regasi in categoriile celui de-al doilea call, se va putea regasi in call-urile urmatoare:

- Axa prioritara 1 – 3 domenii de interventie, a avut o acoperire buna cu exceptia 1.3. Deci, la al doilea call – constientizarea publicului pentru inovare si activitatea in comun a autoritatilor guvernamentale, intarirea sustinerii guvernamentale pentru inovare (nu exista suficiente strategii, etc.). Uneori nu se exploreaza noi cai de a face inovare, de a facilita inovarea. Exista si lipsa de coordonare intre institutii.

-Se poate folosi mai eficient experienta buna acumulata? Stabilirea unor mecanisme de schimb de informare si coordonare pentru cercetare, tehnologie si inovare ale Europei.

- Putem dezvolta societati deschise pentru inovare? Cum putem realiza participarea majoritatii societatii ? A se vedea ca good-practice si exemplul european  "Innovation Circus".

- Interes pentru atragerea tinerilor spre initiative antreprenoriale care sa atraga spre activitatea de cercetare si folosirea intensa a IT&C.

In Axa prioritara 2: protejarea si imbunatatirea mediului inconjurator

2.1 nu va fi inclus in al doilea call.
2.2.
- se asteapta proiecte pentru imbunatatirea politicilor si planurilor de prevenire in comun a riscurilor mediului
- conversia terenurilor, transportul substantelor periculoase
2.3
- proiecte pentru pregatire si transfer de know-how pentru administrarea marii si a lacurilor
- eficienta consumului si a productiei de energie, reducererea emisiilor de carbon ( de contactat: Alessandra Pala, pala@southeast-europe.net) 

Axa prioritara 3 – raman toate
- nu este despre proiecte de infrastructura, ci despre conectarea acestora la alte proiecte
- 3.2 strategii pentru a reduce necesitatea de a te deplasa
- mai buna constientizare a oportunitatilor IT&C
- solutii e-governance
3.3
- dezvoltarea de terminale multimodale
- crearea de retele de inovare in cercetare
- dezvoltarea instrumentelor de IT&C pentru a lega mai bine platformele de inovare
- project manager este Roberta Calcina (calcina@southeast-europe.net) 

Axa 4
- 4.1 si 4.2 nu vor aparea in al doilea call
- proiectele trebuie sa creeze locuri de munca si venit
- promovarea in comun a siturilor istorice
- transnational pooling of specific expertise
- imbunatatirea perceptiei publicului la mostenirea culturala

D-na consilier Simona Ene (Fintinariu) prezinta eligibilitatea cheltuielilor (prezentare power-point):

-  Nu participa intreprinderile - industriale sau comerciale (acestea pot fi subcontractori)
- Nu exista procent maxim sau minim pentru subcontractare, dar intr-un proiect nu pot fi subcontractate toate activitatile, nu se mai justifica roilul lead partnerului. 
- Nu exista avans la acest program. Se face cerere de rambursare, liderul primeste fondurile si le distribuie partenerilor conform cheltuielilor facute, confirmate de controlorul partenerului, care certifica faptul  ca acea cheltuiala s-a facut conform legilor din tara respectiva. Se face conversia in euro la raportare, la cursul info-euro din luna anterioara raportarii
Contabilitatea se tine pe conturi analitice in valuta tarii respective
- Cum pot partcipa ONG-urile? Fondul de Garantare ar putea garanta, macar 80%, pentru ONG? - urmeaza sa se comunice
- In acest moment nu exista avans. MDLPL incearca sa obtina posibilitatea de a acorda o prefinantare, prin cota de cofinantare a statului roman.
- vezi tabel alocari IPA pentru tarile non-UE
- restrictii pentru fondurile IPA: minim 50 000 euro/contract, maxim 300 000 euro/contract. Ex: Daca sunt 3 parteneri din Albania, minimum este de 50 000, unul din cei 3 parteneri semneaza pentru finantarea celor 3 sub foma de contract de grant. Cand se impart activitatile proiectului trebuie avut in vedere ca ei ar putea incepe mai tarziu, deoarece cheltuielile intre aplicare si semnarea contractului nu sunt eligibile.
- FEDR poate finanta activitati pe teritoriul unor tari in afara UE, maxim 10% din valoarea contributiei, cu conditia ca acea chetuiala sa fie in beneficiul UE
- regula de flexibilitate se aplica pentru implementarea unor activitati pe teritoriul statelor non-UE, dar din zona eligibila a programului (ex: o conferinta care se doreste a se organiza in Serbia). Cheltuieli eligibile (aceeasi cu cea la nivel de program). Cheltuielile trebuie detaliate in bugetul liderului de proiect sau al partenerului FEDR.
- NOUTATE! – se poate finanta prin regula de flexibilitate de 20% un partener membru UE, aflat in afara zonei de eligibilitate a programului
- in cazul Italiei – se poate justifica participarea ex. a unui minister care nu este in aria eligibila – in acest caz insa nu este vorba de partener 20%
- partenerul asociat 20% nu are buget propriu, sunt eligibile numai cheltuielile cu transportul si cazarea. Cheltuielile partenerului 20% sunt incluse in bugetul unui partener FEDR

In prima sesiune dupa pauza de pranza, Stephen Halligan a explicat modalitatea de completare a formularului online al expresiei de interes (vezi prezentarea power-point):

Expresia de interest este un e-program, care se uploadeaza pe serverul Secretariatului Tehnic Comun.
Cum se completeaza expresia de interes?
- Trebuie citit Programul operational, manualul programului, ghidul aplicantului si anunturile – disponibile pe site
- Acronimul ar trebui sa nu fie prea obscur (mai bine mai explicit)
- Zona galbena/portocalie trebuie completata din start
- Totul se completeaza in engleza
- Expresia de interes se completeaza de catre lead-partner
- Proiectele trebuie sa aiba o durata de max. 36 de luni
- Sectiunea 5.1 – 1000 caractere. Evaluatorii nu trebuie sa citeasca restul ca sa inteleaga esenta proiectului, aici totul trebuie explicat succint si cat mai clar 
- Trebuie sa ai obiective principale si secundare.
- 5.5. workplan, nu uitati sa verificati bugetul de aici cu cel de la sectiunea 7, unde este defalcat pe parteneri
- Cheltuielile preliminare – nu mai mari de 2%, adica 40.000 de euro

Simona Arghire, Punct National de contact pentru Programul Europa de Sud-Est despre achizitiile publice si externalizarea (vezi prezentarea power-point):
- Daca s-a efectuat o incredintare directa de 10.000 euro si se doreste externalizarea in acelasi an a unei a doua activitati de 8.000 euro (depsesc 15.000 euro pentru incredintarea directa), la a doua achizitie procedura  trebuie sa fie prin cerere de oferta.[ trebuie insumate toate achizitiile cu acelasi CPV facute in acelasi an in diverse proiecte cu finantare europeana].

In incheierea zilei de informare pentru al doilea call al Programului de cooperare transnationala Sud Estul Europei, Stephen Halligan a prezentat cateva consideratii legate de cele mai frecvente greseli observate la primul apel -vezi prezentarea power-point aici.Adauga un comentariu:
 
Nume:  
Email:    
Cod verificare:  
Comentariu:  Cauta in site

Alte stiri din domeniu

Apeluri de proiecte: START si TAF-DRP

Bani alocati temporar, pentru iunie

Craiova, pe primul loc la absorbtia fondurilor europene

Sprijin pentru energia regenerabila

Romania a primit aprobarea oficiala a CE pentru PNDR 2014-2020


Curs valutar

1 EUR = 4.4407 RON
1 USD = 4.049 RON
1 GBP = 6.1719 RON


Termeni si conditii | Contact | モンクレール ダウン UGG ブーツ RSS Feed
(6.219)

レイバン レイバン サングラス レイバン メガネ レイバン アウトレット レイバン 店舗 レイバン 眼鏡 レイバン ウェイファーラー レイバン 芸能人 レイバン クラブマスター 岩城滉一 レイバン レイバン 伊達メガネ レイバン サングラス メンズ レイバン サングラス レディース レイバン サングラス 折りたたみ レイバン サングラス 芸能人 レイバン サングラス 安い レイバン サングラス 店舗 レイバン サングラス ショップ レイバン サングラス コピー レイバン サングラス ウェイファーラー レイバン サングラス 修理 レイバン ウェイファーラー 54 レイバン ウェイファーラー 52 レイバン ウェイファーラー ヴィンテージ レイバン ウェイファーラー b&l レイバン ウェイファーラー メガネ レイバン ウェイファーラー 芸能人 レイバン ウェイファーラー 偏光 レイバン ウェイファーラー ミラー レイバン ウェイファーラー rb2140a レイバン ウェイファーラー サイズ レイバン メガネ 人気 レイバン メガネ フレーム レイバン メガネ 芸能人 レイバン メガネ 店舗 レイバン メガネ レディース レイバン メガネ 販売店 レイバン メガネ 店舗 大阪 レイバン メガネ ウェイファーラー レイバン メガネ 横浜 レイバン メガネ ロゴ レイバン 店舗 サングラス レイバン 店舗 東京 レイバン 店舗 大阪 レイバン 店舗 名古屋 レイバン 店舗 仙台 レイバン 店舗 愛知 レイバン 店舗 兵庫 レイバン 店舗 神奈川 レイバン 店舗 埼玉 レイバン 店舗 千葉 レイバン 眼鏡 ランキング レイバン 眼鏡 フレーム レイバン 眼鏡 度入り レイバン 眼鏡 取扱店 レイバン 眼鏡 店舗 レイバン 眼鏡 芸能人 レイバン 眼鏡 大野智 レイバン 眼鏡 ウェイファーラー レイバン 眼鏡 クラブマスター レイバン 眼鏡 福岡 レイバン アウトレット 店舗 レイバン アウトレット 安い サングラス レイバン アウトレット レイバン アウトレット 三田 レイバン アウトレット 大阪 レイバン アウトレット 通販 レイバン アウトレット お台場 レイバン アウトレット 値段 レイバン アウトレット 入間 レイバン アウトレット 価格 レイバン クラブマスター 着用画像 レイバン クラブマスター 有名人 レイバン クラブマスター 51サイズ レイバン クラブマスター レンズ レイバン クラブマスター 種類 レイバン クラブマスター 日本人 レイバン クラブマスター 折りたたみ レイバン クラブマスター 似合う レイバン クラブマスター 本物 レイバン クラブマスター メガネ レイバン 伊達メガネ 人気 楽天 レイバン 伊達メガネ レイバン 伊達メガネ レディース レイバン 伊達メガネ 店舗 レイバン 伊達メガネ レンズ レイバン サングラス メンズ 人気 レイバン サングラス メンズ ランキング レイバン サングラス メンズ 偏光 レイバン サングラス メンズ 遮光 レイバン サングラス レディース 人気 レイバン メガネ 人気 メンズ レイバン メガネ 人気 レディース レイバン メガネ フレーム 5250 レイバン メガネ フレーム rx7012-5069-53 レイバン メガネ フレーム 店舗 レイバン メガネ フレーム レディース レイバン メガネ 店舗 東京 レイバン メガネ 店舗 大阪 レイバン メガネ 店舗 千葉 レイバン メガネ 店舗 名古屋 レイバン メガネ 店舗 愛知 レイバン メガネ 店舗 埼玉 レイバン メガネ 店舗 京都 レイバン メガネ 店舗 福岡 レイバン メガネ 店舗 広島 レイバン メガネ 店舗 横浜 グッチ 鞄 グッチ 名古屋 グッチ 名刺入れ グッチ 化粧ポーチ グッチ 公式ホームページ グッチ 公式ページ グッチ 公式 通販 グッチ 公式 財布 グッチ 公式 カタログ グッチ 公式 グッチ 定期入れ グッチ 店舗 仙台 グッチ 店舗 神奈川 グッチ 店舗 神戸 グッチ 店舗 埼玉 グッチ 店舗 福岡 グッチ 店舗 東京 グッチ 店舗 大阪 グッチ 店舗 池袋 グッチ 店舗 兵庫 グッチ 店舗 グッチ 大阪 グッチ 長財布 新作 グッチ 長財布 人気 グッチ 長財布 黒 グッチ 長財布 赤 グッチ 長財布 白 グッチ 長財布 レディース グッチ 長財布 メンズ グッチ 長財布 コピー グッチ 長財布 アウトレット グッチ 長財布 グッチ 財布 値段 グッチ 財布 楽天 グッチ 財布 一覧 グッチ 財布 新作 2014 メンズ グッチ 財布 新作 2014 グッチ 財布 通販 グッチ 財布 価格 グッチ 財布 人気 グッチ 財布 激安 グッチ 財布 定価 グッチ 財布 レディース 折りたたみ グッチ 財布 レディース 新作 グッチ 財布 レディース 人気 グッチ 財布 レディース 二つ折り グッチ 財布 レディース 長財布 グッチ 財布 レディース ファスナー グッチ 財布 レディース ピンク グッチ 財布 レディース アウトレット グッチ 財布 レディース Amazon グッチ 財布 レディース 2014 グッチ 財布 レディース グッチ 財布 リボン グッチ 財布 ランキング グッチ 財布 メンズ 三つ折り グッチ 財布 メンズ 人気 グッチ 財布 メンズ 二つ折り グッチ 財布 メンズ 長財布 グッチ 財布 メンズ 安い グッチ 財布 メンズ ランキング グッチ 財布 メンズ ラウンドファスナー グッチ 財布 メンズ グリーン グッチ 財布 メンズ アウトレット グッチ 財布 メンズ グッチ 財布 ピンク グッチ 財布 ハート グッチ 財布 スーパーコピー グッチ 財布 シマ グッチ 財布 コピー グッチ 財布 がま口 グッチ 財布 アウトレット グッチ 財布 2014 グッチ 財布 グッチ ロゴ グッチ レザーバッグ グッチ リュックサック グッチ リュック グッチ ラバーシューズ グッチ ラッシュ2 グッチ ラッシュ フォーメン グッチ ラッシュ グッチ ラウンドファスナー グッチ メンズ 小物 グッチ メンズ 財布 グッチ メンズ バッグ グッチ メンズ アクセサリー グッチ メッセンジャーバッグ グッチ メガネケース グッチ メガネ 新作 グッチ フローラ バッグ グッチ ピンク 財布 グッチ ピンク グッチ ヒップバッグ グッチ ビットローファー グッチ ビットモカシン グッチ ビジネスバッグ グッチ ピアス メンズ グッチ ハンドバッグ グッチ バッグ 値段 グッチ バッグ 一覧 グッチ バッグ 新作 2014 グッチ バッグ 新作 グッチ バッグ 価格 グッチ バッグ 人気 ランキング グッチ バッグ 激安 グッチ バッグ レディース 人気 グッチ バッグ レディース グッチ バッグ メンズ 人気 ランキング グッチ バッグ メンズ トート グッチ バッグ メンズ ショルダー グッチ バッグ メンズ コピー グッチ バッグ メンズ グッチ バッグ ピンク グッチ バッグ バンブー グッチ バッグ トート メンズ グッチ バッグ トート ピンク グッチ バッグ トート グッチ バッグ スーパーコピー グッチ バッグ ショルダー グッチ バッグ コピー グッチ バッグ アウトレット メンズ グッチ バッグ アウトレット グッチ バッグ 2014 グッチ バッグ バッグ グッチ 値段 バッグ グッチ 一覧 バッグ グッチ 新作 2014 バッグ グッチ 新作 バッグ グッチ 価格 バッグ グッチ 人気 ランキング バッグ グッチ 激安 バッグ グッチ レディース 人気 バッグ グッチ レディース バッグ グッチ メンズ 人気 ランキング バッグ グッチ メンズ トート バッグ グッチ メンズ ショルダー バッグ グッチ メンズ コピー バッグ グッチ メンズ バッグ グッチ ピンク バッグ グッチ バンブー バッグ グッチ トート メンズ バッグ グッチ トート ピンク バッグ グッチ トート バッグ グッチ スーパーコピー バッグ グッチ ショルダー バッグ グッチ コピー バッグ グッチ アウトレット メンズ バッグ グッチ アウトレット バッグ グッチ 2014 バッグ グッチ gucci 長財布 新作 gucci 長財布 人気 gucci 長財布 黒 gucci 長財布 赤 gucci 長財布 白 gucci 長財布 レディース gucci 長財布 メンズ gucci 長財布 コピー gucci 長財布 アウトレット gucci 長財布 gucci 財布 値段 gucci 財布 楽天 gucci 財布 一覧 gucci 財布 新作 2014 メンズ gucci 財布 新作 2014 gucci 財布 新作 gucci 財布 通販 gucci 財布 価格 gucci 財布 人気 gucci 財布 激安 gucci 財布 定価 gucci 財布 レディース 折りたたみ gucci 財布 レディース 新作 gucci 財布 レディース 人気 gucci 財布 レディース 二つ折り gucci 財布 レディース 長財布 gucci 財布 レディース ファスナー gucci 財布 レディース ピンク gucci 財布 レディース アウトレット gucci 財布 レディース Amazon gucci 財布 レディース 2014 gucci 財布 レディース gucci 財布 リボン gucci 財布 ランキング gucci 財布 メンズ 三つ折り gucci 財布 メンズ 人気 gucci 財布 メンズ 二つ折り gucci 財布 メンズ 長財布 gucci 財布 メンズ 安い gucci 財布 メンズ ランキング gucci 財布 メンズ ラウンドファスナー gucci 財布 メンズ グリーン gucci 財布 メンズ アウトレット gucci 財布 メンズ gucci 財布 ピンク gucci 財布 ハート gucci 財布 スーパーコピー gucci 財布 シマ gucci 財布 コピー gucci 財布 がま口 gucci 財布 アウトレット gucci 財布 2014 gucci 財布 メンズ バッグ グッチ ブランド バッグ グッチ レディース バッグ グッチ グッチ ハート 財布 グッチ ハート グッチ トートバッグ グッチ トート メンズ グッチ ディアマンテ 財布 グッチ ディアマンテ グッチ セカンドバッグ グッチ ショルダーバッグ グッチ ショルダーバック グッチ ジャッキーバッグ グッチ シマ 財布 グッチ シマ バッグ グッチ クラッチバッグ グッチ ギルティ グッチ キャンバストート グッチ キャップ グッチ キーリング グッチ キーホルダー グッチ キーケース 新作 グッチ キーケース 小銭入れ グッチ キーケース 人気 グッチ キーケース レディース グッチ キーケース メンズ グッチ キーケース ペア グッチ キーケース ハート グッチ キーケース ネオンハート グッチ キーケース アウトレット グッチ キーケース 2014 グッチ キーケース グッチ キーケース グッチ がま口財布 グッチ エコバッグ グッチ ウエストバッグ グッチ ウエストバック グッチ アクセサリー メンズ グッチ アウトレットモール グッチ アウトレット 佐野 グッチ アウトレット 正規 グッチ アウトレット 通販 グッチ アウトレット 関西 グッチ アウトレット 公式 グッチ アウトレット 店舗 関西 グッチ アウトレット 店舗 グッチ アウトレット 財布 グッチ アウトレット メンズ グッチ アウトレット マーク グッチ アウトレット グッチ アイコンリング gucci バッグ 値段 gucci バッグ 一覧 gucci バッグ 新作 2014 gucci バッグ 新作 gucci バッグ 価格 gucci バッグ 人気 ランキング gucci バッグ 激安 gucci バッグ レディース 人気 gucci バッグ レディース gucci バッグ メンズ 人気 ランキング gucci バッグ メンズ トート gucci バッグ メンズ ショルダー gucci バッグ メンズ コピー gucci バッグ メンズ gucci バッグ ピンク gucci バッグ バンブー gucci バッグ トート メンズ gucci バッグ トート ピンク gucci バッグ トート gucci バッグ スーパーコピー gucci バッグ ショルダー gucci バッグ コピー gucci バッグ アウトレット メンズ gucci バッグ アウトレット gucci バッグ 2014 gucci バッグ メンズ 財布 グッチ レディース 財布 グッチ 男性 財布 グッチ 女性 財布 グッチ 2014 財布 グッチ アウトレット レディース 財布 グッチ クロコダイル 財布 グッチ 財布 グッチ 値段 財布 グッチ 楽天 財布 グッチ 一覧 財布 グッチ 新作 2014 メンズ 財布 グッチ 新作 2014 財布 グッチ 新作 財布 グッチ 通販 財布 グッチ 価格 財布 グッチ 人気 財布 グッチ 激安 財布 グッチ 定価 財布 グッチ レディース 折りたたみ 財布 グッチ レディース 新作 財布 グッチ レディース 人気 財布 グッチ レディース 二つ折り 財布 グッチ レディース 長財布 財布 グッチ レディース ファスナー 財布 グッチ レディース ピンク 財布 グッチ レディース アウトレット 財布 グッチ レディース Amazon 財布 グッチ レディース 2014 財布 グッチ レディース 財布 グッチ リボン 財布 グッチ ランキング 財布 グッチ メンズ 三つ折り 財布 グッチ メンズ 人気 財布 グッチ メンズ 二つ折り 財布 グッチ メンズ 長財布 財布 グッチ メンズ 安い 財布 グッチ メンズ ランキング 財布 グッチ メンズ ラウンドファスナー 財布 グッチ メンズ グリーン 財布 グッチ メンズ アウトレット 財布 グッチ メンズ 財布 グッチ ピンク 財布 グッチ ハート 財布 グッチ スーパーコピー 財布 グッチ シマ 財布 グッチ コピー 財布 グッチ がま口 財布 グッチ アウトレット 財布 グッチ 2014 財布 グッチ グッチ 時計 グッチ 時計 レディース グッチ 時計 メンズ グッチ 時計 ヨドバシ グッチ 時計 新作 グッチ 時計 評判 グッチ 時計 6700l グッチ 時計 スポーツ グッチ 時計 ピンク グッチ 時計 バングル グッチ 時計 レディース 後払い 分割 グッチ 時計 レディース 人気 グッチ 時計 レディース 新作 グッチ 時計 レディース 革 時計 グッチ 時計 グッチ レディース 時計 グッチ メンズ 時計 グッチ ヨドバシ 時計 グッチ 新作 時計 グッチ 評判 時計 グッチ 6700l 時計 グッチ スポーツ 時計 グッチ ピンク 時計 グッチ バングル 時計 グッチ レディース 後払い 分割 時計 グッチ レディース 人気 時計 グッチ レディース 新作 時計 グッチ レディース 革 グッチ 腕時計 グッチ 腕時計 メンズ グッチ 腕時計 レディース グッチ 腕時計 メンズ ya055212 グッチ 腕時計 レディース 人気 腕時計 グッチ 腕時計 グッチ メンズ 腕時計 グッチ レディース 腕時計 グッチ メンズ ya055212 腕時計 グッチ レディース 人気 グッチ サングラス グッチ サングラス アジアン グッチ サングラス メンズ グッチ サングラス レンズ交換 グッチ サングラス 2014 グッチ サングラス 人気 グッチ サングラス ケース グッチ サングラス 偏光 グッチ サングラス 2013 グッチ サングラス 3525 グッチ サングラス レディース グッチ サングラス レディース 人気 サングラス グッチ サングラス グッチ レディース サングラス グッチ メンズ pandamic サングラス グッチ サングラス グッチ アジアンフィッティング サングラス GUCCI メンズ サングラス GUCCI レディース GUCCI サングラス GUCCI サングラス レディース GUCCI サングラス メンズ GUCCI サングラス 2014 GUCCI サングラス 人気 GUCCI サングラス アジアン GUCCI サングラス 修理 GUCCI サングラス 芸能人 GUCCI サングラス ハート GUCCI サングラス 中古 GUCCI サングラス 白