Caravana inovarii Salonul cercetarii CCIR Programe de finantare Teme in dezbatere Reglementari Energii neconventionale IT&C CIT Social Politic Stiinta si tehnologie Biotehnologie Business InovCluster English Sport/Entertainment Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate Targuri / Conferinte / Evenimente on line Conferinta de Craciun 2014 ELI - generatia viitoare alege! IFIN HH_ HEPTech Forum MHTC la Viena MHTC la ICR Budapesta si Viena Acord FDCL EVO - Proiecte 2014-2020 Danube Institute - conferinta finala CCIR - Topul firmelor 2013 CCIR - Receptie in onoarea Corpului diplomatic CCIR - Curs: manipulare pozitiva in discurs CCIR - Investitii in energii regenerabile CCIR - TVA si impozit pe profit CCIR - Oportunitati pentru Fonduri Structurale CCIR - Forum Romania-Spania CCIR - identitate si eficienta personala CCIR - comert electronic si e-business CCIR - Forum Romania-Indonezia CCIR - gestionarea deseurilor DACEA - rezultatele proiectului CAPED - conferinta de lansare INOVCLUSTER - 2012 Conference PRIOCHEM 2012 ESNET-lansare EVOLUTION - conferinta Turnu Severin IGSU 2013 - 80 de ani de protectie civila InovCluster II - introducere+concluzii InovCluster II - foresight textile InovCluster II - foresight constructii masini InovCluster II - electronica, electrotehnica, mecatronica Scoala 149 In memoriam - academicianul Draganescu Danube House - in Belene Salonul Cercetarii 2011 Priochem 2011 Nuremberg 2011 Inovcluster II -etapa3 InovCluster II - Strategia Dunarii InovCluster II - concluzii INCDSB CUTREMURE - IMPACT Valorificarea energiei pe Dunare HANOVRA 2011 EVALUATION - Conferinta de lansare / Start up conference iENA - Nuremberg 2010 Strategia Dunarii - Bucharest Business Forum COMPETITIVITATE LIVE! Diaspora in Cercetarea Stiintifica si Invatamantul Superior din Romania Salonul Cercetarii 2010 Simpozion Protectia Plantelor COMOTI - X3 Noise Clustere etapa a 4- a ECO-BUSINESS - inchiderea proiectului Cercetare pentru o casa moderna Alimentatia sanatoasa si gradina proprie Transport fara carbon Biotehnologii vs Medicina traditionala? De ce nu avem succes pe piata? ECO-BUSINESS Clustere Ce sunt biocarburantii Biotehnologiile in industria alimentara Competitivitate versus dezvoltare durabila Forum Blog RSS

Protectia Plantelor lucreaza acum pentru fermieri si mici producatori
Fabrica de Bani
Vezi comentariile! Tipareste! Trimite unui prieten!

11 februarie 2010

Prof.dr. Constantin Horia Iliescu, directorul general al Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Protectia Plantelor face invitatia la simpozionul stiintific anual, cu participare internationala al institutului, care in 2010 are ca tema generala „Protectia plantelor – eficienta economica, sociala si ecologica in contextul unei agriculturi moderne” – care se va desfasura la Bucuresti in perioada 14-16 februarie 2010. Interviul a fost inregistrat in biroul domnului director general. Va invitam sa urmariti inregistrarea video in zona multimedia din partea dreapta a paginii sau sa cititi transcriera de mai jos. Inregistrari video, interviuri si alte materiale de la simpozion vor putea fi consultate in pagina special creata in site aici.

IPP se adapteaza la cerintele fermierilor si a micilor producatori
Combate organismele daunatoare care reduc cu pana la o treime productia mondiala
IPP pune la punct tehnologii pentru obtinerea unor productii mari cu costuri mici
Institutul de Protectia Plantelor omologheaza soiurile modificate genetic

"Suntem la Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Protectia Plantelor, institut cu state vechi de serviciu – de peste 45 de ani. In prezent, institutul este inclus in reteaua de cercetare a Academiei de Stiinte Agricole si Silvice “Gheorghe Ionescu-Sisesti”. Asa se cheama academia astazi. 

Institutul are in sarcina in primul rand tehnologiile de combatere sau de prevenire a atacului de agenti patogeni care sunt producatori de boli, de prevenire a atacului de insecte – tot felul de insecte daunatoare pentru tot felul de culturi din Romania, - si are in sarcina si tehnologiile de combatere a buruienilor. Trebuie sa mentionez ca, pe langa Institutul de Protectie a Plantelor, in cadrul Academiei exista si alte institute de cercetare, cum ar fi institutul de la Fundulea, care se ocupa de cereale si plante tehnice, institutul de sfecla si cartof de la Brasov, mai exista institutul de viticultura si vinificatie de la Valea Calugareasca, exista si institutul de floricultura si legume de la Vidra. In cadrul acestor institute exista laboratoare de protectia plantelor care au doua sarcini: sa creeze alaturi de amelioratorii de acolo soiuri hibrid rezistentie la atacul de boli si daunatori si sa colaboreze, bineinteles, cu Institutul de protectia Plantelor care, - mai mult sau mai putin, nu vreau sa supar pe nimeni, - are sarcina de a coordona aceste activitati. Ba mai mult, suntem in masura sa facem cercatarile si testele pentru organismele modificate genetic - ma refer la plante, nu la animale. Si atunci cand se omologheaza un soi de porumb, de grau, de cartof care pasaminte este modificat genetic, testele care se fac pentru a vedea ce se intampla cui aceste organisme se fac aici. Astea sunt teste care se fac la noi. Sunt o serie intreaga de evaluari si schimb de date cu institute similare din Europa.
Ceea ce este foarte important acuma, si pentru asta ne zbatem, este implementarea rezultatelor cercetarii. De foarte multi ani, - eu, din pacate, sunt director aici de 26 de ani, - am trait tot felul de fenomene si politice si stiintifice. De exemplu hibridul: cand au facut hibrizii de floarea soarelui – de aceea am floarea soarelui in spate, am facut parte din echipa care a lansat primii hibrizi de floarea soarelui in lume. Aceste cercetari sunt foarte importante pentru ca lanseaza in practica agricola anumite tehnologii noi. Ceea ce facem noi acum – ne straduim sa implementam, prin diverse cai, mijloace, inclusiv cu ajutorul mass-media , sa punem la dispozitia marii mase de consumatori – acesti devoratori de rezultate, - noutati care le-ar putea permite sa obtina productii mari la un pret mai scazut. Asta este ideea. Din pacate cercetarea veche pe care o aveam era facuta pentru suprafete mari. La ora actuala, datorita noii politici agricole, avem suprafete mici pe care nu mai putem aplica peste tot unele tehnologii (tratamente aplicate cu avionul sau tehnologii sofisticate), ci fiecare mic fermier ne cere si plateste pentru a-I face o tehnologie care sa-I protejeze lanul lui de lucerna impotriva daunatorilor (lucerna mai mult cu puricii are probleme). Deci acesta este acum pasul pe care ne straduim sa-l facem. O sa va povesteasca domnul director stiintific dr. Florin Oancea, aceasta sesiunea a noastra – este un buchet: doua mese rotunde si o sesiune mare in plen, - toata este bazata pe implementarea acestor rezultate. 

Institutul este organizat pe organisme daunatoare, respectiv buruieni pentru plante de cultura, insecte daunatoare si agenti patogeni – virusuri, bacterii, ciuperci. De asemenea, avem un laborator de organisme utile pentru ca noua orientare a cercetarilor pentru protectia plantelor este de a elimina organismele care sunt daunatoare pentru plante si de a mentine, proteja si chiar favoriza dezvoltarea organismelor care sunt utile. Sunt tot felul de insecte, paraziti, daunatori, trebuie sa avem grija sa le protejam pe cele care sunt utile si sa le distrugem pe cele care sunt daunatoare pentru agricultura. Si mai avem un laborator care face testari de produse dupa normele Comunitatii Europene. Avem acreditare pentru laboratorul Good Experimental Practices, care face aceste teste de camp – noi nu facem teste de toxicologie sau de ecotoxicologie, ci numai teste de eficacitate biologica, de utilizare a acestor produse in cadrul noilor tehnologii agricole. Mai mult decat atat, ne straduim sa mentinem legatura intre mai multe discipline de agricultura, de exemplu ameliorare, agrotehnica si alte discipline, pentru ca nu se poate face o buna cultura daca nu avem treaba si cu problemele de protectia plantelor. 

Organismele daunatoare dijmuiesc posibila recolta a planetei cu mai mult de o treime, foarte mult. Incepand de la momentul semanatului, plantarii, etc si pana la depozitare. Adica, daca nu avem grija sa protejam, sa pazim planta sau produsul alimentar finit – degeaba am muncit, degeaba s-au platit banii. Deci, zic eu, nu numai ca director, dar si ca cercetator – 20 de ani am lucrat ca ameliorator de floarea soarelui si creator de hibrizi, - protectia plantelor ramane sa constituie un obiectiv deosebit de important in practica agricola".Adauga un comentariu:
 
Nume:  
Email:    
Cod verificare:  
Comentariu:  Cauta in site


Video
Toate»

Curs valutar

1 EUR = 4.4435 RON
1 USD = 4.0634 RON
1 GBP = 6.2203 RON


Termeni si conditii | Contact | モンクレール ダウン UGG ブーツ RSS Feed
(3.077)

レイバン レイバン サングラス レイバン メガネ レイバン アウトレット レイバン 店舗 レイバン 眼鏡 レイバン ウェイファーラー レイバン 芸能人 レイバン クラブマスター 岩城滉一 レイバン レイバン 伊達メガネ レイバン サングラス メンズ レイバン サングラス レディース レイバン サングラス 折りたたみ レイバン サングラス 芸能人 レイバン サングラス 安い レイバン サングラス 店舗 レイバン サングラス ショップ レイバン サングラス コピー レイバン サングラス ウェイファーラー レイバン サングラス 修理 レイバン ウェイファーラー 54 レイバン ウェイファーラー 52 レイバン ウェイファーラー ヴィンテージ レイバン ウェイファーラー b&l レイバン ウェイファーラー メガネ レイバン ウェイファーラー 芸能人 レイバン ウェイファーラー 偏光 レイバン ウェイファーラー ミラー レイバン ウェイファーラー rb2140a レイバン ウェイファーラー サイズ レイバン メガネ 人気 レイバン メガネ フレーム レイバン メガネ 芸能人 レイバン メガネ 店舗 レイバン メガネ レディース レイバン メガネ 販売店 レイバン メガネ 店舗 大阪 レイバン メガネ ウェイファーラー レイバン メガネ 横浜 レイバン メガネ ロゴ レイバン 店舗 サングラス レイバン 店舗 東京 レイバン 店舗 大阪 レイバン 店舗 名古屋 レイバン 店舗 仙台 レイバン 店舗 愛知 レイバン 店舗 兵庫 レイバン 店舗 神奈川 レイバン 店舗 埼玉 レイバン 店舗 千葉 レイバン 眼鏡 ランキング レイバン 眼鏡 フレーム レイバン 眼鏡 度入り レイバン 眼鏡 取扱店 レイバン 眼鏡 店舗 レイバン 眼鏡 芸能人 レイバン 眼鏡 大野智 レイバン 眼鏡 ウェイファーラー レイバン 眼鏡 クラブマスター レイバン 眼鏡 福岡 レイバン アウトレット 店舗 レイバン アウトレット 安い サングラス レイバン アウトレット レイバン アウトレット 三田 レイバン アウトレット 大阪 レイバン アウトレット 通販 レイバン アウトレット お台場 レイバン アウトレット 値段 レイバン アウトレット 入間 レイバン アウトレット 価格 レイバン クラブマスター 着用画像 レイバン クラブマスター 有名人 レイバン クラブマスター 51サイズ レイバン クラブマスター レンズ レイバン クラブマスター 種類 レイバン クラブマスター 日本人 レイバン クラブマスター 折りたたみ レイバン クラブマスター 似合う レイバン クラブマスター 本物 レイバン クラブマスター メガネ レイバン 伊達メガネ 人気 楽天 レイバン 伊達メガネ レイバン 伊達メガネ レディース レイバン 伊達メガネ 店舗 レイバン 伊達メガネ レンズ レイバン サングラス メンズ 人気 レイバン サングラス メンズ ランキング レイバン サングラス メンズ 偏光 レイバン サングラス メンズ 遮光 レイバン サングラス レディース 人気 レイバン メガネ 人気 メンズ レイバン メガネ 人気 レディース レイバン メガネ フレーム 5250 レイバン メガネ フレーム rx7012-5069-53 レイバン メガネ フレーム 店舗 レイバン メガネ フレーム レディース レイバン メガネ 店舗 東京 レイバン メガネ 店舗 大阪 レイバン メガネ 店舗 千葉 レイバン メガネ 店舗 名古屋 レイバン メガネ 店舗 愛知 レイバン メガネ 店舗 埼玉 レイバン メガネ 店舗 京都 レイバン メガネ 店舗 福岡 レイバン メガネ 店舗 広島 レイバン メガネ 店舗 横浜 グッチ 鞄 グッチ 名古屋 グッチ 名刺入れ グッチ 化粧ポーチ グッチ 公式ホームページ グッチ 公式ページ グッチ 公式 通販 グッチ 公式 財布 グッチ 公式 カタログ グッチ 公式 グッチ 定期入れ グッチ 店舗 仙台 グッチ 店舗 神奈川 グッチ 店舗 神戸 グッチ 店舗 埼玉 グッチ 店舗 福岡 グッチ 店舗 東京 グッチ 店舗 大阪 グッチ 店舗 池袋 グッチ 店舗 兵庫 グッチ 店舗 グッチ 大阪 グッチ 長財布 新作 グッチ 長財布 人気 グッチ 長財布 黒 グッチ 長財布 赤 グッチ 長財布 白 グッチ 長財布 レディース グッチ 長財布 メンズ グッチ 長財布 コピー グッチ 長財布 アウトレット グッチ 長財布 グッチ 財布 値段 グッチ 財布 楽天 グッチ 財布 一覧 グッチ 財布 新作 2014 メンズ グッチ 財布 新作 2014 グッチ 財布 通販 グッチ 財布 価格 グッチ 財布 人気 グッチ 財布 激安 グッチ 財布 定価 グッチ 財布 レディース 折りたたみ グッチ 財布 レディース 新作 グッチ 財布 レディース 人気 グッチ 財布 レディース 二つ折り グッチ 財布 レディース 長財布 グッチ 財布 レディース ファスナー グッチ 財布 レディース ピンク グッチ 財布 レディース アウトレット グッチ 財布 レディース Amazon グッチ 財布 レディース 2014 グッチ 財布 レディース グッチ 財布 リボン グッチ 財布 ランキング グッチ 財布 メンズ 三つ折り グッチ 財布 メンズ 人気 グッチ 財布 メンズ 二つ折り グッチ 財布 メンズ 長財布 グッチ 財布 メンズ 安い グッチ 財布 メンズ ランキング グッチ 財布 メンズ ラウンドファスナー グッチ 財布 メンズ グリーン グッチ 財布 メンズ アウトレット グッチ 財布 メンズ グッチ 財布 ピンク グッチ 財布 ハート グッチ 財布 スーパーコピー グッチ 財布 シマ グッチ 財布 コピー グッチ 財布 がま口 グッチ 財布 アウトレット グッチ 財布 2014 グッチ 財布 グッチ ロゴ グッチ レザーバッグ グッチ リュックサック グッチ リュック グッチ ラバーシューズ グッチ ラッシュ2 グッチ ラッシュ フォーメン グッチ ラッシュ グッチ ラウンドファスナー グッチ メンズ 小物 グッチ メンズ 財布 グッチ メンズ バッグ グッチ メンズ アクセサリー グッチ メッセンジャーバッグ グッチ メガネケース グッチ メガネ 新作 グッチ フローラ バッグ グッチ ピンク 財布 グッチ ピンク グッチ ヒップバッグ グッチ ビットローファー グッチ ビットモカシン グッチ ビジネスバッグ グッチ ピアス メンズ グッチ ハンドバッグ グッチ バッグ 値段 グッチ バッグ 一覧 グッチ バッグ 新作 2014 グッチ バッグ 新作 グッチ バッグ 価格 グッチ バッグ 人気 ランキング グッチ バッグ 激安 グッチ バッグ レディース 人気 グッチ バッグ レディース グッチ バッグ メンズ 人気 ランキング グッチ バッグ メンズ トート グッチ バッグ メンズ ショルダー グッチ バッグ メンズ コピー グッチ バッグ メンズ グッチ バッグ ピンク グッチ バッグ バンブー グッチ バッグ トート メンズ グッチ バッグ トート ピンク グッチ バッグ トート グッチ バッグ スーパーコピー グッチ バッグ ショルダー グッチ バッグ コピー グッチ バッグ アウトレット メンズ グッチ バッグ アウトレット グッチ バッグ 2014 グッチ バッグ バッグ グッチ 値段 バッグ グッチ 一覧 バッグ グッチ 新作 2014 バッグ グッチ 新作 バッグ グッチ 価格 バッグ グッチ 人気 ランキング バッグ グッチ 激安 バッグ グッチ レディース 人気 バッグ グッチ レディース バッグ グッチ メンズ 人気 ランキング バッグ グッチ メンズ トート バッグ グッチ メンズ ショルダー バッグ グッチ メンズ コピー バッグ グッチ メンズ バッグ グッチ ピンク バッグ グッチ バンブー バッグ グッチ トート メンズ バッグ グッチ トート ピンク バッグ グッチ トート バッグ グッチ スーパーコピー バッグ グッチ ショルダー バッグ グッチ コピー バッグ グッチ アウトレット メンズ バッグ グッチ アウトレット バッグ グッチ 2014 バッグ グッチ gucci 長財布 新作 gucci 長財布 人気 gucci 長財布 黒 gucci 長財布 赤 gucci 長財布 白 gucci 長財布 レディース gucci 長財布 メンズ gucci 長財布 コピー gucci 長財布 アウトレット gucci 長財布 gucci 財布 値段 gucci 財布 楽天 gucci 財布 一覧 gucci 財布 新作 2014 メンズ gucci 財布 新作 2014 gucci 財布 新作 gucci 財布 通販 gucci 財布 価格 gucci 財布 人気 gucci 財布 激安 gucci 財布 定価 gucci 財布 レディース 折りたたみ gucci 財布 レディース 新作 gucci 財布 レディース 人気 gucci 財布 レディース 二つ折り gucci 財布 レディース 長財布 gucci 財布 レディース ファスナー gucci 財布 レディース ピンク gucci 財布 レディース アウトレット gucci 財布 レディース Amazon gucci 財布 レディース 2014 gucci 財布 レディース gucci 財布 リボン gucci 財布 ランキング gucci 財布 メンズ 三つ折り gucci 財布 メンズ 人気 gucci 財布 メンズ 二つ折り gucci 財布 メンズ 長財布 gucci 財布 メンズ 安い gucci 財布 メンズ ランキング gucci 財布 メンズ ラウンドファスナー gucci 財布 メンズ グリーン gucci 財布 メンズ アウトレット gucci 財布 メンズ gucci 財布 ピンク gucci 財布 ハート gucci 財布 スーパーコピー gucci 財布 シマ gucci 財布 コピー gucci 財布 がま口 gucci 財布 アウトレット gucci 財布 2014 gucci 財布 メンズ バッグ グッチ ブランド バッグ グッチ レディース バッグ グッチ グッチ ハート 財布 グッチ ハート グッチ トートバッグ グッチ トート メンズ グッチ ディアマンテ 財布 グッチ ディアマンテ グッチ セカンドバッグ グッチ ショルダーバッグ グッチ ショルダーバック グッチ ジャッキーバッグ グッチ シマ 財布 グッチ シマ バッグ グッチ クラッチバッグ グッチ ギルティ グッチ キャンバストート グッチ キャップ グッチ キーリング グッチ キーホルダー グッチ キーケース 新作 グッチ キーケース 小銭入れ グッチ キーケース 人気 グッチ キーケース レディース グッチ キーケース メンズ グッチ キーケース ペア グッチ キーケース ハート グッチ キーケース ネオンハート グッチ キーケース アウトレット グッチ キーケース 2014 グッチ キーケース グッチ キーケース グッチ がま口財布 グッチ エコバッグ グッチ ウエストバッグ グッチ ウエストバック グッチ アクセサリー メンズ グッチ アウトレットモール グッチ アウトレット 佐野 グッチ アウトレット 正規 グッチ アウトレット 通販 グッチ アウトレット 関西 グッチ アウトレット 公式 グッチ アウトレット 店舗 関西 グッチ アウトレット 店舗 グッチ アウトレット 財布 グッチ アウトレット メンズ グッチ アウトレット マーク グッチ アウトレット グッチ アイコンリング gucci バッグ 値段 gucci バッグ 一覧 gucci バッグ 新作 2014 gucci バッグ 新作 gucci バッグ 価格 gucci バッグ 人気 ランキング gucci バッグ 激安 gucci バッグ レディース 人気 gucci バッグ レディース gucci バッグ メンズ 人気 ランキング gucci バッグ メンズ トート gucci バッグ メンズ ショルダー gucci バッグ メンズ コピー gucci バッグ メンズ gucci バッグ ピンク gucci バッグ バンブー gucci バッグ トート メンズ gucci バッグ トート ピンク gucci バッグ トート gucci バッグ スーパーコピー gucci バッグ ショルダー gucci バッグ コピー gucci バッグ アウトレット メンズ gucci バッグ アウトレット gucci バッグ 2014 gucci バッグ メンズ 財布 グッチ レディース 財布 グッチ 男性 財布 グッチ 女性 財布 グッチ 2014 財布 グッチ アウトレット レディース 財布 グッチ クロコダイル 財布 グッチ 財布 グッチ 値段 財布 グッチ 楽天 財布 グッチ 一覧 財布 グッチ 新作 2014 メンズ 財布 グッチ 新作 2014 財布 グッチ 新作 財布 グッチ 通販 財布 グッチ 価格 財布 グッチ 人気 財布 グッチ 激安 財布 グッチ 定価 財布 グッチ レディース 折りたたみ 財布 グッチ レディース 新作 財布 グッチ レディース 人気 財布 グッチ レディース 二つ折り 財布 グッチ レディース 長財布 財布 グッチ レディース ファスナー 財布 グッチ レディース ピンク 財布 グッチ レディース アウトレット 財布 グッチ レディース Amazon 財布 グッチ レディース 2014 財布 グッチ レディース 財布 グッチ リボン 財布 グッチ ランキング 財布 グッチ メンズ 三つ折り 財布 グッチ メンズ 人気 財布 グッチ メンズ 二つ折り 財布 グッチ メンズ 長財布 財布 グッチ メンズ 安い 財布 グッチ メンズ ランキング 財布 グッチ メンズ ラウンドファスナー 財布 グッチ メンズ グリーン 財布 グッチ メンズ アウトレット 財布 グッチ メンズ 財布 グッチ ピンク 財布 グッチ ハート 財布 グッチ スーパーコピー 財布 グッチ シマ 財布 グッチ コピー 財布 グッチ がま口 財布 グッチ アウトレット 財布 グッチ 2014 財布 グッチ グッチ 時計 グッチ 時計 レディース グッチ 時計 メンズ グッチ 時計 ヨドバシ グッチ 時計 新作 グッチ 時計 評判 グッチ 時計 6700l グッチ 時計 スポーツ グッチ 時計 ピンク グッチ 時計 バングル グッチ 時計 レディース 後払い 分割 グッチ 時計 レディース 人気 グッチ 時計 レディース 新作 グッチ 時計 レディース 革 時計 グッチ 時計 グッチ レディース 時計 グッチ メンズ 時計 グッチ ヨドバシ 時計 グッチ 新作 時計 グッチ 評判 時計 グッチ 6700l 時計 グッチ スポーツ 時計 グッチ ピンク 時計 グッチ バングル 時計 グッチ レディース 後払い 分割 時計 グッチ レディース 人気 時計 グッチ レディース 新作 時計 グッチ レディース 革 グッチ 腕時計 グッチ 腕時計 メンズ グッチ 腕時計 レディース グッチ 腕時計 メンズ ya055212 グッチ 腕時計 レディース 人気 腕時計 グッチ 腕時計 グッチ メンズ 腕時計 グッチ レディース 腕時計 グッチ メンズ ya055212 腕時計 グッチ レディース 人気 グッチ サングラス グッチ サングラス アジアン グッチ サングラス メンズ グッチ サングラス レンズ交換 グッチ サングラス 2014 グッチ サングラス 人気 グッチ サングラス ケース グッチ サングラス 偏光 グッチ サングラス 2013 グッチ サングラス 3525 グッチ サングラス レディース グッチ サングラス レディース 人気 サングラス グッチ サングラス グッチ レディース サングラス グッチ メンズ pandamic サングラス グッチ サングラス グッチ アジアンフィッティング サングラス GUCCI メンズ サングラス GUCCI レディース GUCCI サングラス GUCCI サングラス レディース GUCCI サングラス メンズ GUCCI サングラス 2014 GUCCI サングラス 人気 GUCCI サングラス アジアン GUCCI サングラス 修理 GUCCI サングラス 芸能人 GUCCI サングラス ハート GUCCI サングラス 中古 GUCCI サングラス 白