EcoHORNET - centrala pe peleti romaneasca revolutionara
Am primit de la Gabriel Vladut, Ro4Europe
Vezi comentariile! Tipareste! Trimite unui prieten!

28 iulie 2010

Inventatorii romani Aurel si Iuliean Hornet prezinta in functiune la Craiova, pe 24-25 iulie, pe esplanada Teatrului National Craiova, orele 10.00-20.00, cele mai eficiente sisteme de incalzire pe peleti: sistemele ecoHORNET produse in Romania!

Dupa 4 ani de cercetare si experimentari, cu eforturi financiare majore, se poate afirma ca fratii Aurel si Iuliean HORNET au realizat cea mai moderna tehnologie de producere a energiei termice folosind biomasa granulara sub forma de peleti prin implementarea in fabricatie (CE nr 044B1-584/EC/2010) a inventiei proprii "Arzator gravitational si procedeu de ardere a biomasei sub forma de peleti" Brevet de inventive A2008/00996. 

SUNT MAI BUNE PRODUSELE ecoHORNET ?
Sistemele de incalzire ecoHORNET realizeaza arderea completa a peletilor, in urma arderii neexistand fum in gazele arse, depuneri de cenusa sau creozot (gudron), utilizatorul devenind un participant activ al diminuarii efectului de sera si a incalzirii globale a planetei. Aceasta noua tehnologie produce o energie termica ecologica, economica, eficienta, inteligenta si aduce utilizatorilor reale avantaje. 

Centrala termica ecoHORNET pe peleti de conceptie romaneasca, produsa in Romania reprezinta varful de gama, in domeniul producerii energiei termice cu peleti, utilizatorul beneficiind de urmatoarele avantaje: 

- CENTRALA- PUFFER : in functionare centrala ecoHORNET se comporta ca si un acumulator de caldura, stocand prin cantitatea mare de agent termic continut, caldura produsa. Astfel perioada cat centrala trebuie sa functioneze precum si consumul de peleti se reduc considerabil. 

- CENTRALA - MOSTENIRE:geometria cazanului si modul de amplasare a arzatorului nu permite contact direct intre flacara si metal, cazanul nu se oxideaza, nu se produce deteriorarea acestuia, durata de utilizare fiind atat de indelungata incat putem afirma ca vom lasa centrala ecoHORNET spre folosire copiilor si nepotilor. 

- RANDAMENT DE EXCEPTIE : 93 % randamentul centralei, 98% randamentul arderii, randament ce se pastraza pe toata durata functionarii situeaza central ecoHORNET printre cele mai eficiente din lume. 

- POLUARE ATMOSFERICA MINIMA : cantitatea de CO si de particule emise in atmosfera este mult sub cea mai drastica norme europeana ( din Germania). 

- FARA CURATARE PERIODICA: pe toata durata functionarii arderea este completa si uscata, fara fum si fara depuneri de gudron care sa miscoreze randamentul,centrala nu necesita efectuarea de operatiuni de curatare; 

- USURINTA SI SIGURANTA IN EXPOATARE ; centrala functioneaza complet automatizat, in regim ON-OFF, utilizatorul nu trebuie decat sa seteze termostatul ambiental, sa se asigura ca in buncar sunt peleti si ,o data pe luna sau mai rar , sa evacueze cenusa. Centrala ecoHORNET este prevazuta cu sisteme ce asigura protectia la variatiuni sau intreruperi ale energiei electrice, la avarii pe instalatie, etc. Centrala ecoHORNET nu trebuie supravegheata 

- CONSUM REDUS DE COMBUSTIBIL: prin arderea completa se obtine mult mai multa energie termica, costul cu producerea energie termice fiind considerabil mai mic in comparativ cu alte sisteme:cu 20-22 % mai mic decat cu alte centrale pe peleti considerate performante, cu 25-30% mai mic decat cu centralele pe lemn cu gazeificare, cu 40-60% mai mic decat cu centralele pe gaze. 

- FUNCTIONARE CU TOTI PELETII FABRICATI IN ROMANIA: indiferent de cantitatea de impuritati din peleti, centrala ecoHORNET functioneaza in parametrii setati, randamentul pastrandu-se la 93%. 

- FARA AVIZE: centrala ecoHORNET este autorizata ISCIR CERT, certificat CE nr044B1-584/EC/21.01.2010, se monteaza fara alte avize sau aprobari. 

- FARA COS DE FUM : realizand arderea completa, inclusiv a fumului din gazele de ardere, nu e necesara constructia unui cos de fum. Centrala functioneaza cu tiraj fortat, evacuarea gazelor facandu-se pe un kit de evacuare-admisie , ca la centralele pe gaze. Pentru siguranta utilizatorului, gazele de ardere vor fi conduse pe un burlan simplu deasupra casei. 

- FARA PANOURI SOLARE : consumul de peleti in perioada calda, pentru producerea apei calde este atat de mic (circa 60-80 Euro in 6 luni la o familie) incat nu se mai justifica investitia in panouri solare, investitie ce nu s-ar amortiza niciodata.

Centralele termice ecoHORNET se adreseaza atat utilizatorilor casnici (case, vile) cat si marilor consumatori: hoteluri, pensiuni, scoli, spitale, unitati de crestere a puilor, blocuri de apartamente. Este deosebit de avantajoasa instalarea centralelor termice ecoHORNET pentru scari de bloc, costurile cu investitia sunt mult mai mici decat montarea de centrale individuale pe gaze ( circa 16-20 Euro/mp) iar costul incalzirii si producerii apei calde menajere de aproximativ 2.5- 4 Euro/mp intr-un an( 12 luni).

DE UNDE CUMPAR O CENTRALA ecoHORNET ?
De la distribuitorul unic sau dealerii autorizati de acesta, accesand site-ul ; www.ecohornet.ro
Reteaua de dealeri este in formare, firmele de profil pot solicita reprezentare teritoriala.

Contact: Dan Cristian POP
dan.pop@ecohornet.ro ; www.ecohornet.ro ; 0723525199


Comentarii:

serban la 12 aprilie 2014 21:01

Buna! Detin o casa in Suceava de 240m P+E+M izolata termic cu polistiren de 10 si densitatea de 20 ce centrala de cati KW mi-ar trebui si care ar fi consumul ei lunar??? Va multumesc!


stuleanic serghei la 08 martie 2014 12:31

Buna ziua. sunt din Jud. maramures si as fi interesat de o centrala EcoHornet pt o casa P+M din BCA (neizolata termic), suprafata totala de 400-450mc, cati KW mi-ar fi necesari pt. a incalzi aceasta casa si cit m-ar costa centrala (posibil si montajul)? va multumesc, astept raspunsul dumneavoastra!


Iiuliean Hornet la 25 iulie 2013 18:16Buna ziua,
Daca v-ati angajat in edificarea unui imobil, in schimbarea solutiilor de incalzire si preparare apa calda de consum, daca dorinti sa deveniti independent energetic, sa reduceti costurile la incalzire si poluarea acestei planete, va felicit si va doresc mult succes in realizarea lor.

Adaug acest comentariu din dorinta de a va face cunoscute solutiile si tehnologiile viitorului cu ajutorul carora producem energiei termica din biomasa, combustibil regenerabil si inepuizabil. Tehnologia de ardere ecoHORNET « Brevetata in Romania »,si aplicata la cele trei produse: Centrale termice- 20-350 kw, Arzotoare cu tuburi radiante - 20-60 kw(premiera absoluta) si Arzatoare tip injector - 20-500 kw( premiera), marca ecoHORNET, utilizeaza acest combustibil, compactat si granulat sub forma de peleti, din care obtinem cea mai ieftina si curata gigacalorie.
Prin performantele exceptionale obtinute in urma omolagarii acestei tehnologii de ardere a biomasei si a produselor ecoHORNET, Romania are produse de „TOP” si in „premiera mondiala” in acest domeniu:
-ecoHORNET -randament 94-97%, (cazane lemn-gazeificare 55-75%,centrale gaz 83-85%,gaz in condensare 90-92%, centrale peleti 80-85%, etc.
- ecoHORNET -emisii particule sub 7,4 mg/Nmc(norme: Germania(UE) 60 mg/Nmc,
Romania 150 mg/Nmc )
- ecoHORNET -emisii COV sub 10 mg/Nmc;
(norme: Germania(UE) 78 mg/Nmc,
Romania 100 mg/Nmc)
- ecoHORNET -emisii CO sub 150 mg/mc,
(norme: Germania(UE) 1000 mg/mc,
Romania 2500 mg/mc)
-randamentul arderii aproape 100%,
Costul unei gigacalorii obtinuta cu tehnologia ecoHORNET este cuprinsa intre 60-120 lei)
- de 1-2 ori mai mic decat cel optinut cu GAZ NATURAL (PRETURI LA ZI)
- de 3-4 ori mai mic decat cel obtinut de sistemele centralizate, CET-uri;
- de 2-3 ori mai mic decat cel obtinut cu PROPANsi CLU;
- de 4-5 ori mai mic decat cel obtinut cu curent ELECTRIC SI MOTORINA.
Combustibii utilizat de tehnologia ecoHORNET cu performantele sus mentionate sunt peletii fabricati din „tot ce arde”,gunoaie, resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, agrozootehnice, selectie de deseuri menajere, plante energetice, tocatura lemnoasa, în special a lemnului degradat si uscat din padurile si terenurile necultivate, chiar si pe cele cu un continut mare de siliciu, rumegus de lemn sau in amestec etc.
Producem cea mai ieftina si curata gigacalorie si putem inlocui in totalitate combustibilii fosili, scumpi si poluanti, atribuind utilizatorului un rol important in diminuarea poluarii, in mentinerea vietii pe planeta, dand o sansa generatiilor viitoare. Deasemenea punem la dispozitia clientilor proiecte de incalzire personalizate, eficiente, economice si inteligente. Analizam fiecare constructie in ceea ce priveste: modul de utilizare, gradul de izolare, inaltime, vitrare, va propunem solutii adecvate de incalzire: sectoriala, pe orizontala, prin radiatie cu unde negre, cu calorifere, in pardoseala, cu tevi cu aripiare, cu aer cald, etc. atat pentru sectorul civil cat si industrial. Un rol foarte important in obtinerea de performante maxime ale sistemelelor de incalzire il au transportul, distributia si mai ales viteza agentului termic. Noi va oferim solutii pentru toate acestea, pentru a avea cele mai performante sisteme de incalzire si preparare de apa calda de consum.

Cu consideratie, multumesc pentru atentia acordata
Inventator-Iuliean Hornet
++40.745.050.050
president@ecohornet.ro, www.ecohornet.ro

Marian Costei la 06 iunie 2013 12:26

Buna ziua,

As dori sa stiu unde se pot face determinari ale puterii calorifice a peletilor si pe ce aparat?


Rizea marius la 28 ianuarie 2013 17:34

buna ziua
asi dori sa ma informati cum pot intra in posesia unei masinari de facut peleti
va cer acest lucru pentru ca pot sa procur materie prima
daca santeti interesati va rog sa ma contactati pe meil marius_maryo84@yahoo.com
rog seriozitate


Titina la 11 noiembrie 2012 10:11

Buna ziua

As dori sa stiu cat costa o centrala pe peleti ,la o suprafata de 110 mp ,dar anul viitor vom extinde cu 220mp casa.Ce ma sfatuiti cum sa procedez ?se poate achizitiona acum aceasta centrala si este valabila si pt partea extinsa sau trebuie o centrala mai mare ?Cum functioneaxa ?cu calorifere sau pur si simplu ca o soba semineu .Cat costa o soba fara cos ?daca exista doar ca o soba ?
Multumesc
Mihai Titina


Liviu Moraru la 31 martie 2012 20:37

Dupa cum vad nu prea ati raspuns ROMANILOR ! Or fi mai atractivi STRAINII ;cica lor li se RASPUNDE !


Jianu Ion la 15 martie 2012 23:49

Am vazut filmuletul. Centrala nu are piese in miscare inafara elevatorului de peleti. In filmulet apare foarte simpla din punct de vedere construvtiv. Pretul insa este de speriat. Este foarte scumpa si nu poate fi un produs de masa din cauza pretului prohibitiv. Intr-o Romanie sfasiata de saracie, acesta centrala este un lux, desi ar trebuisa fie un bun accesibil pentru majoritatea locuitorilor acestei tari. Centrala dumneavoastra se adreseaza doar celor bogati. Acestia insa deja si-au instalat centrale in vilele, casele de vacanta si apartamentele lor. Pe ei nu-i intereseaza centrala Dv. si nici faptul ca este economica si ecologica. Ei au bani si vor plati consumurile energetice oricat ar fi de scumpe. Nu-si vor monta o alta centrala, pentru a evita modificarile si deranjul din locuinta. Din alt punct de vedere exista un mare risc ca pe masura cresterii numarului de posesori de centrale de acest tip, va creste si consumul de peleti. Ce se va intampla atunci, vom sta in frig. Dumneavoastra avand in vedere pretul astronomic al centralri, ar trebui sa asigurati prin contract, cantitatea necesara de peleti pe o perioda de cel putin 5 ani si la un pret nemodificat pe toata perioda contractului. Cumparatorul de centrale termice pe peleti se expune si la riscul ca furnizorii de peleti pot mari pretul fiindca in Romania nu functioneaza economia de piata, fiinda daca ar functiona, centrala Dv. ar trebui sa fie de 2 ori mai ieftina. In incheere va rog sa explicati in ce consta pretul, de ce Centrala Dv. pe Peleti e atat de Scumpa. Puteti sa justificati pretul? Are in constructie, platina, titaniu, cobalt. arseniura de galiu, sau fibra de carbon etc.? De ce e ata de scumpa? Apropo de unde acest nume, Hornet care in engleza inseamna Viespe.


miroslav tofan la 10 februarie 2012 17:25

dar in basarabia e posibil de avut asa ceva


DRAGHICI FLORIN la 06 februarie 2012 11:50

am o casa de 150m2 utili, care centrala mi-ar fi utila si ce oferta de pret imi puteti oferi,multumesc anticipat.


TINIUC GHEORGHE la 04 februarie 2012 19:49

Sunt interesat pentru o casa P+M BCA + izolatie 10 cm. de160mp.ce model de centrala recomandati si care e pretul centralei cu tot cu boiler de apa calda?

MULTUMESC ANTICIPAT SI ASTEPT RASPUNS.


florenta la 01 februarie 2012 14:45

buna ziua
ma intereseaza informatii referiotare la costurile pt instalarea unei centrala pe (sau cu) peleti,pentru o casa cu o suprafata totala de aprox. 150mp, de unde se procura peletii.
si un mic amanunt:
in perioadele de iarna cand consumul de curent electric este solicitat la maxim in orele de varv, pe reteaua unde suntemi conectati, scade pana la 160 - 170volti, ce se poate intimpla cu centrala?
astept un raspuns,
multumesc.


monica la 08 ianuarie 2012 10:13

as dori una de apartament,aveti asa ceva?
care sa faca si apa calda?daca da cum pot lua legatura cu cineva de la firma?as prefera o centrala produsa in rominia in loc sa o aduc din italia. ma puteti ajuta si cu dosarul pentu casa verde? va multumesc!


Marian la 27 noiembrie 2011 16:27

Buna ziua.Sunt din Jud.Calarasi si as fi interesat de o centrala EcoHornet pt o casa P+M din caramida Phoroterm cu peretii exteriori de 25 cm plus izolatia de polistiren de 10cm(35cm in total)cu o suprafatza totala de 190m patrati, inaltimea camerelor fiind de 2,50m . Cati KW mi-ar fi necesari pt. a incalzi aceasta casa si cit m-ar costa centrala cuprinzind si montajul ei? Va multumesc , astept raspunsul dumneavoastra ! Marian.


mihai sutelca la 04 noiembrie 2011 19:31

am magazin romstal la dabuleni .am societate de constructii si instalatii .am autorizatie iscir.
am 2 potential clienti.am dosare ale clientilor mei aprobate de fondul de mediu cu studiu de fezabilitate,proiect ,deviz,,etc.am lucrari executate prin casa verde la scoli si spitale.am doi potentiali clienti pentru centralele dv.cum pot devenii distribuitor/montator pe judetele dolj,olt,gorj teleorman?


alina la 29 septembrie 2011 22:45

buna ziua
ma numesc alina si ma intereseaza costul unei centrale EcoHORNET pt o casa izolata cu o suprafata de 200mp,inclus transport si instalare.multumesc anticipat


alina 29 sept 2011 22 /46


oprea la 14 august 2011 09:27

doresc sa stiu cat costa o centrala EcoHORNET pe peleti pentru o casa cu suprafata de 150mp cu tot cu boiler si montare (doresc sa stiu daca injectorul este cuprins in costul centralei).


Iuliean Hornet la 21 iulie 2011 12:49

SCRISOARE DESCHISA
CATRE CONDUCATORII DE ASTAZI SI DE MAINE AI ROMANIEI,
ADRESATA DE FRATII HORNET


PREZENTAREA UNUI SISTEM ECOLOGIC PERFORMANT PENTRU PRODUCEREA DE ENERGIE TERMICA IEFTINA


Noi stim, cum de altfel stie toata tara, ca este foarte greu sa fie dezlipite toate capusele de pe sistemul energetic si sa fie stavilita agresiunea celor care roiesc in jurul acestui sector al economiei nationale.

Noi mai stim ca Romania dispune de o cantitate inepuizabila de resurse energetice regenerabile din biomasa si poate produce aceasta resursa cu eforturi financiare mult mai mici decat costurile necesare pentru achizitionarea combustibililor fosili.

De ce nu dezvoltam o industrie alternativa care sa aiba la baza folosirea biomasei?

De ce aruncam banii imprumutati de la institutii financiare internationale pe combustibilii fosili poluanti cand avem combustibilul ecologic in curtea noastra?

Pentru prezent, cat si pentru deceniile viitoare, fratii HORNET au pregatit sistemele de incalzire ecoHORNET. Acestea in contextul in care va fi foarte important sa raspundem la intrebarea cat poluam si sa calculam cat ne costa sa poluam; dar va fi important sa stim cat ardem si, mai ales, ce ardem.

Timp de 10 ani am investit peste 1,5 milioane de euro in cercetarea si dezvoltarea unui sistem ecologic de producere a energiei termice ieftine, iar de 2 ani producem in serie acest sistem de incalzire, care utilizeaza peleti (biomasa granulata si compactata). Noi am inventat si am brevetat un nou arzator - arzatorul gravitational - si un nou procedeu de ardere a biomasei granulate si compactate sub forma de peleti (Brevet de Inventie A2008/00996).

Aceste inventii se utilizeaza la construirea de:

- CENTRALE TERMICE cu putere de la 20 pana la 350kW ;

- ARZATOARE PENTRU TUBURI RADIANTE cu putere cuprinsa intre 20-60kW, aplicatie in premiera mondiala;

- ARZATOARE TIP INJECTOR cu putere de la 20 la 350 kW si cu extindere la 1 MW.
De ce sistemele de incalzire ecoHORNET sunt cea mai moderna tehnologie de producere a energiei termice ieftine, folosind biomasa granulata si compactata sub forma de peleti?

Inventia fratilor HORNET - noul arzator ecoHORNET si procedeul de ardere - asigura arderea completa a peletilor fabricati (din tot ce arde), fara fum, fara depuneri de gudroane (creozot), cu emisii minime de noxe si particule, cu cel mai mare randament inregistrat vreodata in lume la un sistem de incalzire.

Performantele tehnice ale sistemului ecologic performant de producere a energiei termice ieftine sunt urmatoarele:

– randament centrale 94 - 97%;

– randament ardere peste 98%;

– emisii de CO sub 250 mg/mc (maxim acceptat in Germania: 1000 mg/mc, maxim acceptat in Romania: 2500 mg/mc);

– emisii de particule sub 7.4 mg/Nmc (maxim acceptat in Germania: 60 mg/Nmc, maxim acceptat in Romania: 150 mg/Nmc);

– emisii COV sub 10 mg/mc (maxim acceptat in Germania: 78 mg/mc, maxim acceptat in Romania: 100 mg/mc);

– utilizarea de peleti (deseuri granulate si compactate), cu diametrul de la 6 la 12 mm, lungime de la 5 la 35 mm, umiditate sub 10%; acestia se fabrica din tot ce arde: resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, agrozootehnice, selectie de deseuri menajere, plante energetice, tocatura lemnoasa, inclusiv cu un continut mare de siliciu, rumegus de lemn sau in amestec etc. Astfel, centralele ecoHORNET cu peleti produc cel mai ieftin kilowat, utilizand un combustibil ieftin si la indemana tuturor.


Performantele sistemelor de incalzire ecoHORNET sunt net superioare altor sisteme de incalzire existente in lume. Aceste performante sunt confirmate de specialisti din mai multe tari, cu ocazia vizitelor pe care le-au facut la Bucuresti, dar si la standurile firmei noastre la expozitiile de profil din tara si de la Frankfurt, Moscova, Leipzig, Augsburg.

Dovada incontestabila a performantelor tehnice ale sistemului este certificata de Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti - Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor şi de S.C. INSTALTENERG CERT S.R.L. - Bucureşti (singurul laborator din Romania care are certificare europeana, certificat RENAR). Confirmarea performantelor a fost data cu ocazia efectuarii testelor cerute de firma pentru extinderea gamei de putere pentru centrale termice pana la 350 kW (detalii in Raportul tehnic de la sectiunea produse, aflat pe site-ul www.ecohornet.ro).

Coroborand toate aceste argumente in favoarea produselor ecoHORNET, suntem indreptatiti sa afirmam ca suntem lideri incontestabili pe acest segment si lideri mondiali in arderea si valorificarea superioara a biomasei granulate si compactate sub forma de peleti.
In prezent se cheltuiesc sume enorme pentru achizitii de combustibili fosili ignorandu-se gravele efecte asupra mediului inconjurator precum si risipa pe care le produc actualele sisteme de incalzire centralizata. Acest cerc vicios format din CET-uri (precum si unitati similare) poluante si ineficiente si retele de distributie a energiei termice facute „praf“ nu ne duc decat catre poluare,catre costuri foarte ridicate ale gigacaloriei concluzia ultimilor decenii fiind una foarte simpla: CET-urile inseamna:
- costul gazelor sau al altor combustibili fosili - care se reflecta in datoriile tot mai mari ale CET-urilor
- subventii la incalzire care duc la secatuirea bugetelor
- populatie saracita confruntata cu amenintarea iernilor viitoare
- coruptie, mita, contracte „cu cantec“, asa cum s-au vehiculat in mass-media din tara si nu numai in momentul diverselor privatizari si concesionari mai mult sau mai putin dubioase care au facut din Romania rusinea Europei.

Cum scapam de cercul vicios, de criza energiei?

Se vorbeste de concesionarea RADET, furnizorul de energie termica in Bucuresti. Intr-adevar reteaua de transport si distributie este defectuoasa avand in vedere ca pierderile sunt enorme, pentru ca CET-urile sunt vechi, ineficiente, poluante, cu randamente mici, pline de datorii - o adevarata gaura neagra pentru buget si o adevarata nenorocire pentru mediu, avand in vedere faptul ca, in Bucuresti, CET-urile polueaza mult mai mult decat toate autovehiculele la un loc care circula in oras.

In final, populatia este cea care va avea de suportat toata aceasta “nota de plata” atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere al sanatatii. Este inutil sa reamintim faptul ca romanii au ajuns la limita saraciei iar incidenta bolilor cauzate de mediul inconjurator este una extrem de ridicata.

Nu mai este timp pentru discutii, negocieri, impartiri pe zone de influenta, bugetele sunt saracite, bani de furat nu mai sunt, fonduri si imprumuturi obtinem cu greu si in conditii care ne subjuga. In plus, se pare ca iarna care vine va fi grea si pentru bugetele locale si pentru populatia deja saracita de criza economica; vom „iesi“ din iarna fie morti de foame (daca platim incalzirea), fie morti de frig (daca platim mancarea) ori morti in incendii, explozii sau intoxicati cu CO de la instalatiile de incalzire artizanale.

Solutia noastra: descentralizarea completa a producerii energiei termice, instalarea la nivel de consumator a sistemelor de incalzire cu peleti,performante si ecologice; apoi fiecare utilizator se gospodareste singur, fara ajutor de la buget, fara a suporta pierderile din retea, fara poluare.

Noi detinem in Romania cel mai eficient sistem de incalzire, cu cea mai performanta tehnologie de producere a energiei termice in sistem ecologic! De asemenea, noi avem in Romania capacitatea de a produce SINGURI combustibilul doar prin curatarea tarii de resturi si deseuri.


Concret, cum propunem sa actionam?

In loc sa se subventioneze gigacaloria, sa se suplimenteze bugetul spitalelor, scolilor pentru cheltuieli cu incalzirea, ca sa se plateasca producerea energiei termice in CET-uri ineficiente, cu pierderi enorme din cauza retelelor, mai bine sa investim in tehnologie noua, ultraperformanta. In loc sa se achizitioneze pe bani „grei“ combustibil poluant, adica sa se cheltuiasca bani fara nici un rezultat in viitor, doar sa trecem iarna, mai bine sa se directioneze toate fondurile pentru montarea de centrale termice ecoHORNET la fiecare bloc, la scoli, la spitale, la institutii publice etc.

Un exemplu in Bucuresti:

Conform informatiilor publicate pe site-ul RADET, acesta a asigurat in anul 2010 energie termica in Bucuresti pentru 570.210 apartamente; calculand cu o medie de 50 mp pe apartament rezulta o suprafata „incalzita“ de aproximativ 30.000.000 mp.

Costul MAXIM cu instalarea de centrale termice ecoHORNET la un bloc, inclusiv, instalatia din camera centralei - boiler, acumulator de caldura, pompe, vas de expansiune, automatizare, manopera, este de maximum 30 Euro + TVA/mp (la un apartament costurile ar fi: 50 mp x 30 Euro = 1500 euro).

Centralele termice ecoHORNET functioneaza automat, nu au nevoie de personal permanent de supraveghere si intretinere, au siguranta maxima in exploatare, sunt dotate cu sisteme de protectie la avarii pe instalatii, la intreruperi accidentale ale alimentarii cu energie electrica. In plus, consumul de energie electrica este de doar 100W/h (cat un bec).
Romania dispune astazi de o capacitate de productie a biomasei sub forma de peleti de 250.000 de tone/an.

Productia anului trecut a fost de 125.000 tone peleti, din care aproximativ 50% fabricati corespunzator normelor DIN + au plecat la export,iar din jumatatea ramasa in tara s-a folosit aproximativ 50% iar 50% se afla in stoc.Aceste stocuri care nu corespund normelor DIN sau DIN + pot fi utilizate cu eficienta maxima doar de centralele termice sau arzatoarele ecoHORNET .
Cele aproximativ 570.000 de apartamente (cca.30.000.000mp) deservite de R.A.D.E.T.au nevoie pentru incalzire si apa calda menajera de aproximativ 600.000 de tone de peleti pe an.Cele 1.500.000 de hectare parloaga ,produc anual natural (prin recoltarea buruienilor existente)cam 5 tone de peleti/ha.Rezulta circa 7.500.000 tone peleti/an suficienti sa incalzim jumatate din orasele Romaniei cu costuri minime, salvand mii de hectare de padure.
Daca luam in calcul alte milioane de tone rezultate din: resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, agrozootehnice, selectie de deseuri menajere, tocatura lemnoasa, inclusiv cu un continut mare de siliciu, rumegus de lemn sau in amestec etc,se pote spune adio gazelor si celorlalti combustibili fosili,iar lemnului sa-i redam nobletea de altadata prin utilizarea in constructii, lucrari de arta si sa ardem doar resturile.
Daca pe aceste 1.500.000 ha se cultiva plante energetice a caror productie pe hectar se situiaza intre 20-40 tone (circa 45.000.000 tone pelet/an) putem spune ca necesarul energetic pentru incalzire si apa calda al Romaniei este asigurat, iar jumatate din cantitate poate fi exportata.
In consecinta, centralele ecoHORNET cu peleti produc cel mai ieftin kilowat, utilizand un combustibil ieftin si la indemana tuturor (pretul este cuprins intre 72-100 Euro/tona la producatori,fabricati in sistem privat pretul nu depaseste 40 euro/tona).

Toate celelalte sisteme de incalzire cu peleti produse in strainatate folosesc doar peleti albi din rumegus de brad sau stejar, curat, fara coaja, fara impuritati (la un pret de 155-230 Euro/tona).

Costul maxim cu combustibilul la blocuri fara izolatie, dotate cu sistemele de incalzire ecoHORNET cu peleti este de 4 Euro/mp/an, adica pentru un apartament de 50 mp se va plati pana la 200 Euro pe an.

Centralele ecoHORNET pot fi montate in subsol, in uscatorie sau intr-un container langa bloc. De exemplu, Germania ne-a solicitat sa livram 10 centrale pe luna, de 105 kW, care sa fie amplasate in containere de beton (tip garaj), avand deasupra cate un buncar de metal de 15 tone pentru peleti; sistemul se monteaza in exteriorul blocurilor. Subventia acordata de Guvernul German asociatiior de locatari pentru achizitia de centrale de peste 100 kW este de 50% din valoarea totala a investitiei.

Pentru toate blocurile deservite de RADET (570.210 apartamente), investitia totala ar fi de:

855.315.000 Euro + 205.275.000Euro TVA (inapoi la stat) = 1.060.590.000 Euro

Conform afirmatiilor d-lui Raicu - viceprimar al capitalei, intr-o emisiune la postul TV Money Chanel, investitia care trebuie facuta la nivelul capitalei doar pentru reabilitarea retelei de distributie a energiei termice a RADET este de un miliard de Euro. Insa stim si noi cum se reabiliteaza in Romania: azi reabilitam, maine reparam reabilitarea (ca si la autostrada Bucuresti-Pitesti).

Daca am lua in calcul posibilitatea folosirii fondurilor pentru retehnologizarea CET-urilor si subventiile pe gigacalorie, precum si faptul ca si populatia ar participa la aceasta investitie s-ar putea realiza descentralizarea producerii energiei termice in capitala.
Ce parere aveti, domnule Primar General, privind alocarea acestor fonduri pentru un Bucuresti verde? Aveti CURAJ?

Domnul Ministru Borbely a afirmat ca in anul 2010 s-a cheltuit un miliard de Euro din fondurile Ministerului de Mediu, prin programele Casa Verde si Rabla, pentru imbunatatirea calitatii aerului, solului si apei, evitarea arderii lemnului si a diminuarii poluarii produse de combustibilii fosili. Este un prim pas, dar, sa fim seriosi!

Cati dintre posesorii de „rable“ le mai foloseau in mod frecvent, astfel incat sa polueze major? Mare parte dintre acestea erau deja transformate in custi pentru caini sau in cuibare pentru gaini.S-au cheltuit bani pentru 50.000 de vaucere,adica tot atatea autoturisme casate si s-au vandut mai putin de 5.000 de autoturisme noi,adica sub 10% iar Romania este poluata in continuare de autoturisme la fel de vechi ca cele casate dar inregistrate in Bulgaria.De ce a-ti cheltuit acesti bani ? De ce a-ti suplimentat din nou aceasta risipa ?

In cazul programului Casa Verde subventiile sunt acordate fara a se cere un minim de eficienta, un minim de emisii de noxe si particule pentru instalatiile subventionate. Noi propunem ca in functie de performanta energetica sa se acorde subventia, in mod gradual si nu ca o cota fixa de 6000 lei.

Ca urmare:
- romanii au fost incurajati tacit sa achizitioneze produse de proasta calitate, poluante si mai ieftine, apropiate ca pret de valoarea subventiei;
- agentiile de mediu instruiesc clientii sa specifice in facturi ca achizitioneaza un cazan hibrid si sa respecte dorinta d-lui ministru Borbely de a evita arderea lemnului;
- a fost incurajat, de asemenea in continuare, furtul de lemne din paduri pentru functionarea acestor cazane;
- s-au incurajat fabricantii europeni de cazane pe lemne sa-si modifice de urgenta cartile tehnice, specificand ca pot utiliza bricheti, tocatura lemnoasa dar si deseuri vegetale. Nimic mai adevarat, ca doar acaste deseuri vegetale se folosesc inca de la descoperirea focului dar, sa subventionezi astazi tehnica de incalzire folosita de stramosii nostri cu grad de eficienta foarte redus si cu nivel mare de poluare mi se pare cel putin o abordare gresita. Abordare gresita din care au de castigat doar cativa beneficiari (producatorii straini).

Peste 90% dintre instalatiile de incalzire subventionate prin programul Casa Verde sunt cazane pe lemne, lemne si carbuni, rumegus si tocatura, bricheti, surcele, coceni, tizic etc. sau cu arzator de peleti atasat, aduse din import.

Banii adunati cu greu prin taxele de mediu de la contribuabilul roman sunt aruncati peste granita pentru sustinerea industriei europene de profil si golirea depozitelor actuale de cazane depasite din punct de vedere tehnologic, iar romanilor li s-a oferit sansa sa-si inlocuiasa fierul vechi cu alt fier vechi, achizionat pe post de instalatii “nepoluante”.

Daca in cazul autoturismelor unde, prin programul Rabla, platim cu totii greseala Guvernului (care a permis importul de rable), prin programul Casa Verde se pune in carca romanilor chiar importul de rable pe bani publici.

Cand veti initia si in cazul acestor cazane poluante, importate acum, programul rabla ca sa ne scapati de poluare, D-le Ministru Borbely?
Cine opreste jefuirea Romaniei? Cine stopeaza jaful forestier? ROMANI, TREZITI-VA!!!

Inca de anul trecut am facut o propunere la Ministerul Mediului prin care aratam ca in tarile Uniunii Europene subventia se acorda doar sistemelor performante. Acestea trebuie sa se „califice“ pentru a intra in programul de subventionare de catre stat, ca ele trebuie sa intruneasca conditii stricte referitoare la: cantitatea de monoxid de carbon emisa in atmosfera (maxim 1000 mg/mc), emisiile de particule (maxim 60 mg/ Nmc), randamentul sistemului (minim 80%) si randamentul arderii (minim 90%).

Din nefericire, la noi in tara nu se aplica aceste criterii, fiind astfel invadati de toate vechiturile care nu mai au „loc” in tarile din vest. Nu trebuie sa se acorde subventie pentru orice fier vechi, pentru ca este important randamentul de functionare si gradul de poluare.

Centralele termice cu peleti ecoHORNET beneficiaza de subventia Statului German, acordata cetatenilor sai prin programul B.A.F.A. (Oficiul Federal de Economie si Control), doar dupa efectuarea masuratorilor de catre firme specializate, care sa ateste incadrarea in normele mai sus mentionate. Cazanele pe lemne, rumegus sau tocatura cu randamente bune de peste 70% (cu gazeificare) beneficiaza de subventia minima doar daca ataseaza un acumulator de caldura (puffer) de minim 55 litri/1 kW, adica, la un cazan de 40 kW pufferul va fi de minim 2.200 litri.


Programul de subventie actual, Casa Verde, se adresează exclusiv persoanelor fizice, proprietari de case sau vile, si constă în acordarea unor sume fixe din bugetul Fondului pentru mediu, în funcţie de tipul instalaţiei, astfel:
- până la 6.000 lei pentru instalarea panourilor solare;
- până la 8.000 lei pentru instalarea pompelor de căldură;
- până la 6.000 lei pentru instalaţii de producere a energiei termice pe bază de peleţi, brichete, tocătură lemnoasă, precum şi orice fel de resturi şi deşeuri vegetale, agricole, forestiere, silvice.

Potrivit acestui enunt din Programul Casa Verde - „ tocătură lemnoasă, precum şi orice fel de resturi şi deşeuri vegetale, agricole, forestiere, silvice“ - ne intoarcem la sobita de tuci a bunicii, pe bani publici.

Fata de cele prezentate prin Programul Casa Verde, noi va supunem atentiei propunerea noastra de reformulare si imbunatatire a legislatiei in domeniu, astfel:

Se vor subventiona:
- până la 6.000 lei pentru instalarea panourilor solare;
- până la 8.000 lei pentru instalarea pompelor de căldură.

Sisteme termice pe baza de peleti fabricati din: rumegus, tocatura lemnoasa, resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, plante destinate fabricarii peletilor, sau in amestec dupa urmatoarele criterii:

- pana la 4.000 lei pentru sisteme de incalzire cu peleti, avand randamentul instalatiei intre 80-85%, emisii de CO intre 1200-1500mg/mc, emisii de particule intre 70-80mg/Nmc;
- pana la 8.000 lei pentru sisteme de incalzire cu peleti, avand randamentul instalatiei intre 85-90%, emisii de CO intre 1000-1200mg/mc, emisii de particule intre 60-70mg/Nmc;
- pana la 16.000 lei pentru sisteme de incalzire cu peleti, avand randamentul instalatiei de peste 90%, emisii de CO nu mai mult de 1000mg/mc, emisii de particule nu mai mult de 60mg/Nmc.


Domenii de aplicare:
- Persoane fizice pentru locuinte individuale sau pentru asocieri de proprietari care sa achizitioneze un sistem de incalzire pentru doua sau mai multe apartamente;
- Asociatii de locatari (pentru blocuri, scari de bloc etc.).
- Persoane fizice autorizate pentru incalzirea unitatilor de productie;
- Persoane juridice: incalzirea unitatilor de productie (incalzire sere, unitati de crestere a puilor, purceilor etc.).

La interventia noastra din anul 2010, ni s-a raspuns ca nu se mai poate modifica actuala decizie de subventionare (sa fie oare si aceasta impusa de Comisia Europeana?) si ca ni se multumeste pentru interesul nostru in ceea ce priveste protectia mediului.

Solicitam pe aceasta cale Guvernului Romaniei implicarea sa in programul de acordare a subventiilor pentru realizarea culturilor de plante energetice si achizitia de fabrici de peleti cu bani din fonduri europene. Exista foarte multi bani pentru protectia mediului si trebuie accesate aceste fonduri.

Stiati ca, numai in Romania se vand cazane pe lemne, cu arzator de peleti, din import, care nu au fost niciodata omologate?

Sistemele de producere a energiei termice ecoHORNET reprezinta cea mai ieftina solutie pentru autoritatile locale de a iesi din aceasta criza a energiei! Si,totodata cea mai buna solutie!

Stimati conducatori, imaginati-va aceasta situatie ipotetica:
- fiecare bloc, fiecare scoala, fiecare spital se autogospodareste, isi cumpara sau isi fabrica peleti sau poate incheia contracte cu producatorii pentru livrarea de peleti;
- proprietarii de teren agricol neutilizat se pot asocia in vederea cultivarii plantelor energetice de mare productivitate din care se fabrica peletii necesari sistemelor de incalzire;
- nimeni nu mai injura guvernul, primarul, presedintele pentru ca s-au scumpit gigacaloria si gazele;
- nici un pensionar nu se mai sinucide pentru ca a acumulat datorii la intretinere;
- nu mai exista RADET, bani aruncati in vant, conducte de reabilitat, salarii de platit;
- nu se mai platesc subventii, nu se mai depun acte, nu mai este nevoie de o multime de functionari care sa prelucreze toate datele, sa arhiveze toate hartiile cerute pentru acordarea subventiilor;
- nu se mai cauta prin buget bani pentru achizitia de combustibil pentru incalzire;
- nu mai exista licitatii pentru reparat conducte, reparat asfalt, pentru inlaturarea gropilor din tot Bucurestiul;
- adversarii politici nu mai acuza ca s-au trucat licitatiile;
- toti agricultorii obtin un plus de venit din valorificarea deseurilor agricole;
- terenurile nefolosite sunt cultivate cu plante energetice (tot nu se mai vand terenurile, nu se mai construieste nimic pe ele, este criza imobiliara);
- toti edilii isi pot construi o localitate verde.

Care ar fi costurile? Puteti calcula cate noi locuri de munca se pot crea in fabricile de peleti, la cultivarea plantelor energetice, la colectarea materiei prime pentru peleti, la distributia peletilor, la transportul peletilor si al materiilor prime, la producerea sistemelor de incalzire ecoHORNET si la instalarea sistemelor de incalzire la nivel national.

Costuri efective? Doar dezvoltarea unei industrii care se sustine singura si plateste taxe, TVA si impozite legale la stat.

Propunerea noastra este de a aloca in folosul Romaniei bruma de bani existenta sau banii imprumutati, sa nu-i aruncam pe produse din import, pentru ca vom ramane vesnic un popor sarac si dator (muntii nostri aur poarta ...!) sau ramanem doar prestatori de servicii in folosul Comunitatii Europene.

In Republica Moldova, s-a lansat deja programul Energie si Biomasa, in colaborare cu Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, prin care gradinite, primarii, scoli etc. din mediul rural sunt incalzite cu cazane ce folosesc bricheti din paie. Pana acum paiele putrezeau pe camp sau erau incendiate, astazi insa s-a incurajat colectarea, brichetarea si utilizarea lor ca si combustibil pentru a produce caldura.

Atentie, deci, se poate, stimati domni. Intrebarea este: chiar vrem sa traim bine cu adevarat?

Cu responsabilitate,

Iuliean HORNET

SC HORNET GRUP SRL
www.ecohornet.ro
president@ecohornet.ro

Bucuresti, 10.07.2011


Iuliean Hornet la 21 iulie 2011 12:46

O noua victorie in domeniul energiilor regenerabile
ecoHORNET continua sa doboare bariere si bifeaza o noua reusita!

Romania dispune astazi de cel mai ieftin kilowatt.
Acesta este produs de doua modele noi de arzatoare ecoHORNET prin arderea peletilor fabricati din din tot ce arde : resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, agrozootehnice, selectie de deseuri menajere, plante energetice tocatura lemnoasa-inclusiv cu continut mare de siliciu, rumegus de lemn ,sau in amestec”cu diametrul de 6-12mm,lungime 5-35mm, umiditate <10% si cu un randament superior celorlalti combustibili, inclusive a celor fosili.

1) ARZATOR GRAVITATIONAL cu autocuratire si accelerarea arderii

Noul arzator ecoHORNET a pus capat suprematiei peletilor din lemn (in special al celor din lemn curat) optinand performante superioare; randamentul instalatiilor >94%; randamentul ardere >98%; emisii de CO <250mg/mc; emisii COV <10mg/mc; emisii de particule <8 mg/Nmc. utilizand peletii fabricati “ din tot ce arde “

Rezultatele au fost omologate de Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti - Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor şi S.C. INSTALTENERG CERT S.R.L. – Bucureşti (singurul laborator din Romania certificat RENAR, certificare europeana),cu ocazia efectuarii testelor in vederea extinderii gamei de puteri pe secmentul centrale termice pana la 350 kw.(vezi raport tehnic la sectiunea produse-detalii).

Producerea energiei termice cu peleti devine mai accesibila si mai atractiva!
Am pregatit produsele ecoHORNET si pentru deceniile viitoare cand va fi foarte important cat poluam si va fi foarte costisitor sa poluam.

La expozitia ISH 50 FRANKFURT 2011 a avut loc lansarea oficiala a centralei ecoHORNET dotata cu noul arzator. Specialisti de la firmele AFRISO si DRÄGER, producatoare de echipamente de masura si control pentru sisteme de incalzire, au efectuat masuratori, centrala ecoHORNET a fost prezentata in functiune.
Pentru raportul AFRISO click aici. Pentru raportul DRÄGER click aici.

2) ARZATORUL TIP INJECTOR

Rezultatele exceptionale optinute cu ocazia omologarii noului arzator ;randament 94%, emisii CO<250mg/mc, COV <10 mg/mc si in special al emisiilor de particule de sub 8 mg/Nmc,au creat conditiile tehnice necesare fabricarii arzatoarelor tip injector si ne idreptatesc sa spunem adio injectoarelor pe gaz, motorina, ulei,etc.
Arzatoare(tip injector) pe peleti fabricate astazi cu puteri pana la 350 kw pot fi folosite pentru optinerea energiei termice necesara centralelor termice, convectoarelor de aer cald, cazanelor de abur,cuptoarelor de paine, schimbatoarelor de caldura, dar si a energiei electrice prin aplicarea la instalatii cu turbine sau cu motoare stirling, etc.


O realizare cu totul exceptionala se refera la faptul ca, indiferent de materia prima(din tot ce arde), folosita la fabricarea peletilor, randamentul centralei termice ecoHORNET de 94-97% se mentine constant iar utilizarea de peleti mai slabi energetic, se compenseaza prin accelerarea erderii.

Practic, ce inseamna aceasta?
- A incetat dominatia producatorilor de peleti din lemn de brad, stejar in ceea ce priveste pretul de comercializare ridicat sau calitatea slaba a peletilor oferiti la vanzare pe plan intern.
- Nu mai este necesar sa defrisam padurile pentru producerea peletilor.
- Se pot elimina costurile de transport si depozitare, peletii din resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, agrozootehnice, selectie de deseuri menajere, plante energetice , tocatura lemnoasa,etc. se pot produce in toate zonele si in special in zone de campie, nu doar in cele de exploatare si prelucrare a lemnului.

Sistemele de incalzire ecoHORNET prin varietatea combustibililor utilizati la un randament foarte ridicat, vin in sprijinul producatorilor agricoli(acestia isi pot valorifica superior resturile si deseurile vegetale), al procesatorilor de lemn, al cultivatorilor de plante energetice,al crescatorilor de animale, pasari prin valorificarea deseurilor agrozootehnice( dejectiile in conbinatie cu asternuturile vegetale folosite produc peleti de foarte buna calitate), al procesatorilor de reziduri si deseuri menajere,etc.

Ca niste buni gospodari putem curata tara de uscaturi, buruieni, deseuri, producand in acelasi timp energie verde, nepoluanta si ieftina

Pentru cei ce-si fac vara sanie, ecoHORNET a redus preturile pana la 31 august, in conditiile cresterii performantelor centralelor termice pe peleti!


Fratii Aurel si Iuliean HORNET au realizat cea mai moderna tehnologie de producere a energiei termice folosind biomasa granulara sub forma de peleti prin implementarea in fabricatie a inventiei "Arzator gravitational si procedeu de ardere a biomasei granulare sub forma de peleti", Brevet de inventie nr. A 2008/00996.

SUNTETI AUTORIZATI SA PRODUCETI?
S.C. HORNET GRUP SRL produce: centrale termice, arzatoare pentru tuburi radiante (premiera mondiala) si arzatoare tip injector cu functionare pe peleti marca ecoHORNET, avand implementat sistemul de management al calitatii conform standardului ISO 9001:2000, implementare certificata de SRAC-CERT, partener IQ NET - THE INTERNATIONAL CERTIFICATION NETWORK.
Centralele termice ecoHORNET au fost testate de catre Laboratorul de Incercari Sisteme si Echipamente Termice, Hidraulice si Electrice - INSIST din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti-Facultate de Inginerie a Instalatiilor, singurul laborator din Romania certificat RENAR, certificare europeana.
Centralele termice ecoHORNET au fost incadrate un urma testelor in clasa 3, clasa care indica o eficienta maxima, cu emisii minime si deplina siguranta in exploatare.
Siguranta in exploatare din punct de vedere electric este certificata ICPE ( Laboratorul de incercari pentru certificarea produselor electrice).
Certificarea CE nr. 044B1-584/EC/21-01-2010, de catre ISCIR-CERT atesta definitiv calitateta produselor ecoHORNET si creeaza posibilitatea desfacerii fara restrictii si pe piata europeana a acestora.

SUNT MAI BUNE PRODUSELE ecoHORNET?
Sistemele de incalzire ecoHORNET realizeaza arderea completa a peletilor, in urma arderii neexistand fum in gazele arse, sau depuneri creozot (gudron), utilizatorul devenind un participant activ al diminuarii efectului de sera si al incalzirii globale a planetei. Aceasta noua tehnologie produce o energie termica ecologica, economica, inteligenta si aduce utilizatorilor reale avantaje.
Centralele termice ecoHORNET sunt create dupa o conceptie proprie a fratilor Hornet, in urma careia s-a realizat:

1)CENTRALA- PUFFER (acumulator de caldura)= o data pusa in functiune, centrala ecoHORNET se comporta ca un acumulator de caldura, cantitatea de 150-350 litri agent termic din cazan acumuleaza caldura produsa, nu se raceste niciodata, ramanand permanent la peste 50° C. La comanda de pornire a centralei data de termostatul ambiental sau de senzorul de temperatura al boilerului, aceasta caldura acumulata este trimisa catre calorifere sau boiler, chiar inainte de reaprinderea automata a peletilor.Astfel se reduce considerabil consumul de peleti.

2)CENTRALA- MOSTENIRE = geometria cazanului si modul de amplasare a arzatorului nu permite contactul direct intre flacara si metal, astfel cazanul nu se oxideaza, nu se produce deteriorarea acestuia, durata de utilizare fiind atat de indelungata,incat putem afirma ca vom lasa centrala ecoHORNET spre folosire copiilor si nepotilor. In cazan trebuie sa existe in permanenta agent termic.

3)RANDAMENT DE EXCEPTIE= 94-97% randamentul centralei si peste 98 % randamentul arderii, situeaza centralele ecoHORNET printre cele mai eficiente din lume, asa cum rezulta din testele efectuate de laboratoare de specialitate fiind incadrate in clasa 3, clasa care indica o eficienta maxima, cu emisii minime si deplina siguranta in exploatare.

4)CONSUM REDUS DE COMBUSTIBIL = arderea completa a peletilor ( folosim intreaga putere calorica a acestora obtinand pana la 5,2 kw/kg) si randamentul ridicat al centralei(ransferul optim al radiatiei flacarii si al convectiei gazelor in schimbatoarele de caldura) duc la obtinerea energiei termice cu un consum redus de combustibil(se pot utiliza peleti ieftini), deci a celui mai ieftin kilowat. Centralele ecoHORNET nu moduleaza, lucreaza permanent la puterea nominala pe toata perioada functionarii, pana se atinge in incaperi,in acumulatorul de caldura, in boiler temperatura programata, apoi centrala se opreste complet.

5)POLUARE ATMOSFERICA MINIMA = emisie de CO in atmosfera sub 250mg/mc, COV sub 10% mg/mc si emisie de particule sub 8 mg/Nmc optinute pe toata durata functionarii, comparate cu normele din Romania unde emisiile de CO=2500mg/mc, COV 100 mg/mc si particule=150mg/Nmc, sau cu cea mai drastica norma europeana, cea din Germania unde limita maxima la emisiile de CO este de 1000 mg/mc (incepand cu aprilie 2010), iar cantitatea de particule este de 60 mg/Nmc, putem afirma ca producem instalatiile deceniilor viitoare.

6)LIPSA INTERVENTIILOR DE CURATIRE = prin arderea completa a peletilor se realizeaza: o ardere uscata, fara fum in gazele arse,fara depuneri de gudron(creozot).Toate acestea fac ca centralele ecoHORNET sa nu necesite operatiuni repetate de curatare(nu utilizati peleti cu umiditate mai mare de 10% sau de alte dimensiuni). Utilizatorul trebuie doar sa evacueze periodic cenusa rezultata. Recomandam sa verificati si sa evacuati saptamanal cenusa.

7)USURINTA SI SIGURANTA IN EXPLOATARE = usurinta in exploatare este asigurata de o automatizare performanta de ultima generatie care controleaza in totalitate modul de functionare.Functionarea centralei in sistem ON-OFF se face prin comanda data de termostatul ambiental,termostatul de imersie,etc.Reglarea temperaturii revine utilizatorului iar celelalte setari sunt facute de fabrica si nu pot fi modificate.Utilizatorului ii revine sarcina sa alimenteze cu peleti buncarul care poate fi dimensionat dupa spatiul existent si alimentat de la 1-2 ori/luna pana la o singura data pe an si ca o ultima sarcina este aceea de a evacua cenusa.
Siguranta in exploatare este data de acelasi sistem performant de automatizare care nu permite supraincalzirea agentului termic la intreruperea curentului electric(nu exista pericol de suprapresiune si explozie), extinderea focului in afara arzatorului. Mai mult, in dotarea standard a centralei intra si un fluxostat ce are rolul de a asigura protectia centralei in cazul avariilor pe circuit. Centralele ecoHORNET nu necesita supraveghere.

8)FOLOSIREA TUTUROR PELETILOR FABRICATI IN ROMANIA = Operatiune de ecologizare a solului si a raurilor.
Centrala termica ecoHORNET functioneaza cu acelasi randament 94-97 % cu peleti fabricati din tot ce arde: resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, agrozootehnice, selectie de deseuri menajere, plante energetice tocatura lemnoasa-inclusiv cu continut mare de siliciu, rumegus de lemn ,sau in amestec. Randamentul centralelor nu este influentat de calitatea peletilor. Un continut mai mare de praf sau nisip mareste doar cantitatea de cenusa. Randamentul centralei poate fi influentat insa de utilizarea peletilor neconformi cu standardul de fabricatie: diametru, lungimea,umiditate sau amestecul cu rumegus de PAL, MDF, OSB sau alte materiale asemanatoare.
In Romania numarul producatorilor de peleti se apropie de 80 iar al cultivatorilor de plante energetice de 50.

9)FARA PROIECT DE INSTALARE, AVIZE SAU AUTORIZATII = centralele ecoHORNET sunt autorizate ISCIR-CERT , conform certificatului CE nr044B1-584/EC/21.01.2010 si se pot monta fara a fi necesare alte aprobari sau avize.

10)FARA COS DE FUM = centralele ecoHORNET nu necesita montajul unui cos de fum. Centralele ecoHORNET realizeaza arderea completa , inclusiv a fumului din gazele de ardere. Centrala functioneaza cu tiraj fortat iar evacuarea gazelor arse se realizeaza cu un kit de evacuare-admisie identic ca la centralele pe gaze.Este insa obligatoriu evacuarea gazelor de ardere la o inaltime superioara coamei casei si aceasta se realizeaza cu un tub simplu(burlan) cu diametru de 150 mm.

11)FARA PANOURI SOLARE = consumul de peleti din perioada calda pentru producere apa calda menajera este atat de mic incat nu se mai justifica investitia in panouri solare,investitia in aceasta iluzie nu se amortizeaza niciodata.

MOTTO-UL "NE SCAPA DE STRES" EXPLICABIL?
DA! DORMI FARA GRIJI, PROTEJEZI PLANETA, VIATA, TE SIMTI CURAT!

DE CE PLATESC MAI PUTIN FOLOSIND ecoHORNET?
Randamentul arderii peletilor si al cazanului sunt varful eficientei datorita inventiei:
- noul procedeu de ardere ridica randamentul arderii peste 98% obtinand peste 5 kW / 1 kg peleti;
. Prin arderea completa a peletilor, arderea fumului din gazele arse si lipsa creozotului pe schimbatorul de caldura se pastreaza un randament ridicat constant al centralei termice pe toata perioada anului.deci si un consum redus si constant de peleti
Avantajele utilizarii centralei termice pe peleti ecoHORNET:
Automatizarea totala a centralelor ecoHORNET ridica confortul si siguranta in exploatare la cel mai inalt nivel , asigurand multe avantaje:
- eliminerea spatiului vitrat (obligatoriu la centralele pe gaze);
- diminuarea poluarii si a incalzirii globale;
- eliminarea pericolului de explozie;
- eliminarea costisitorului cos de fum,
- poate fi montata in toate zonele unde exista o sursa de curent electric.
- economii financiare de la 30% pana la 80% in raport cu ceilalti combustibili;
- produce cel mai ieftin kilowatt;
- perioada de exploatare indelungata, etc.

ATI INVENTAT SI TUBURI RADIANTE?
NU, AM APLICAT ARZATORUL PE PELETI, IN PREMIERA MONDIALA, LA ACESTE TUBURI! ( incalzim hale, sali de sport, biserici, complexe expozitionale.etc)
Incalzirea cu tuburi radiante este cea mai eficienta varianta pentru spatiile inalte deoarece se obtine incalzirea obiectelor, a persoanelor aflate in aria de acoperire a radiatiilor infrarosii transmise de tuburile radiante, identica cu incalzirea produsa de razele solare, si nu a unui volum de aer imens.
Arzatoarele ecoHORNET cu peleti pentru tuburi radiante ofera acestor mari consumatori posibilitatea obtinerii unei energii termice ieftine, ecologica si eficienta.


CE PUTEM SPUNE CITITORILOR DESPRE COMBUSTIBILUL UTILIZAT?
PELETII= combustibilul viitorului . Combustibilul utilizat de sistemele de incalzire ecoHORNET sunt peletii. Materia prima necesara fabricarii peletilor este practic inepuizabila:
” resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, agrozootehnice, selectie de deseuri menajere, plante energetice tocatura lemnoasa-inclusiv cu continut mare de siliciu, rumegus de lemn ,sau in amestec”, iar numarul producatorilor creste continu.

DE CE O CENTRALA ecoHORNET?
Folosim cea mai moderna tehnologie de producere a energiei termice, ardem tot ce arde la un randament superior gazului si combustibililor fosili ,producem cel mai ieftin si mai curat kilowat.


Cu multa caldura,

Aurel si Iuliean Hornet
www.ecohornet.ro
president@ecohornet.ro
0745.050.050
PROMOTIE pana la 31.08.2011!
Detalii in pagina Produse - Centrale termice pe peleti - Lista de preturicatalin zarbea la 11 mai 2011 00:05

buna ziua
doresc sa stiu cit costa o centrala EcoHORNET, suprafata imobilului avind aproximativ 170m.
(costuri centrala+montaj)
cu multumiri.


stefan la 17 aprilie 2011 23:53

As dori sa stiu cat costa o centralaEcoHORNET PENTRU O CASA CU SUPRAFATA DE 100 mp


achitei veronica la 28 martie 2011 13:47

as dori oferta pt. o centrala apta sa incalzeasca 140 mp si apa calda si de unde procuram combustibil pe adresa mea de emeil mersi


lucacescu dorel la 27 martie 2011 14:16

doresc o centrala ecoHORNETpentru incalzire si apa calda si mar ineresa un pret cu tot cu manopera pentru o suprafata de 200 metri patrati va rog mult poate fac si eu economie ca mam satyrat de atat risipa


POL EMIL la 25 februarie 2011 11:31

Buna ziua!

Sunt beneficiarul unui contract nerambursabil prin Programul Casa Verde si doresc sa primesc o oferta pentru o centrala pe peleti de 25- 30 Kw, pentru o casa.

Va multumesc anticipat,

Cu stima !,

Emil POL
Tg.Mures
Str. Transilvania, nr.5, ap.14
Jud.Mures
Telefon : 0745391064
adresa e-mail : emyl_pol@yahoo.com


oniceanu gh la 23 februarie 2011 10:18

v-as ruga sa-mi spuneti care este pretul pt montarea unei centrale si care este pretul unei centrale, in functie de putere


MARC GHEORGHE la 20 februarie 2011 20:37

BUNA. CUM POT SA AFLU OFERTA DUMNEAVOASTRA COMPLECTA..ACUM CONSTRUIESC O CASA DE 230mp. util. APA CALDA, CALDURA, BOILER,ETC. MAR BUCURA SA GASESC LA DUMNEAVOASTRA CEA CEMI DORESC SA RAMANA BANI IN TARA......MULTUMESC. ASTEPT RASPUNS SAU NR. TELEFON DE CONTACT. 20-02 2011 TIMISOARA..


Butnar Emil la 15 februarie 2011 10:40

AS DORI SA AFLU MAI MULTE DESPRE CENTRALA HORNET SI DACA ESTE POSIBIL SA O VAD MONTATA IN ZONA CLUJ .


apetrei ioan la 03 februarie 2011 23:57

Buna ziua As dori si eu un pret la o centrala cu peleti de a dumneavoastra pentru un spatiu de 180 m p ,si daca produce si apa calda ,si daca merge folsita si la incalzirea in pardoseala. va multumesc


cristi dragomir la 18 ianuarie 2011 22:41

buna seara mar interesa achizitionarea unei centrale de la dumneavoastra pe peleti si as vrea sa stiu cat mar costa ,pentru o suprafata de 570m3 cu tot cu montaj ,sant din Mihailesti judetiu Giurgiu


dicu constantin la 07 ianuarie 2011 21:16

am citit aproape tot despre centralele ecohornet si as dori mai multe infrmati despre cum ar putea sa fie instalata la un apartament o asemenea centrala ???? ce se monteaza calorifere s-au convectoare cat costa??????


Buburuzan Marcel la 21 noiembrie 2010 18:32

Buna ziua.Sunt din Jud. Suceava si as fi interesat de o centrala EcoHornet pt o casa P+M din caramida Phoroterm cu peretii exteriori de 25 cm plus izolatia de polistiren de 8cm(35cm in total)cu o suprafatza totala de 190m patrati, inaltimea camerelor fiind de 2,70m . Cati KW mi-ar fi necesari pt. a incalzi aceasta casa si cit m-ar costa centrala cuprinzind si montajul ei? Va multumesc , astept raspunsul dumneavoastra ! Marcel


daniela la 26 octombrie 2010 00:03

va rog sa imi spuneti pt o casa cu o suprafata de 350m p,noua,izolata standard,ce tip de centrala imi trebuie(cati kw )?.Cat costa cu instalare si punere in functiune?.casa se afla in jud.mehedinti.si plus boiler de apa calda.va multumesc


calin la 14 octombrie 2010 22:46

buna as fii interesat de o centrala pe peleti pt o casa cu suprafata utila de 150mp izolata cu polistiren de 8 si geam termopan dublu.Pretul cu manopera si punere in functiune.MULTUMESC ASTEPT UN RASPUNS


podaru sorin la 14 octombrie 2010 12:14

bun aziua ma intereseaza si pe mine 0 centrala h0rnet am 0 vila de 300 m3 de cti kw am nev0e sa fie centrala si la ce pret 0 p0t achiziti0na si daca intra in pret si m0ntatul sau e separat pt jud valcea avem reprezentat si daca da unde il p0t gasi multumesc cu respect


Andrei Tabacaru la 08 octombrie 2010 19:23

Felicia, te rog sa ma contactezi la nr de tel 0747543784, eu sunt distribuitorul EcoHornet pe orasele din Moldova. Iti voi furniza toate informatiile de care ai nevoie.


nicu postirnac,IASI la 07 octombrie 2010 20:31

BUNA SEARA.
SUNT DIN IASI AM 2 CAMERE INALTE DE 3.6 METRI,CA SUPRAFATA UTILA AM 54 MP,DECI UN TOTAL DE 180 M3,NU AM PERETII IZOLATI,AM CAMERELE PE COLT,DORESC MAI MULTE INFORMATII LEGATE DE CENTRALE PELETI SI LEMNE,UN PRET SI UN CONSUM.MULTUMESC.NR.0754431277


iuliean la 27 septembrie 2010 08:03

accesand site-ul www.ecuhornet.ro gasiti detaliile solicitate.
pentru casa lui catalin daca e foarte bine izolata o centrala ecoHORNET de 15 kw este suficienta,daca nu opteaza pentru 20kw.


catalin nica la 16 august 2010 13:00

Buna ziua
As dori sa stiu in primul rind cit costa o centrala de tipul de care ii faceti reclama in prezentul material EcoHORNET - centrala pe peleti romaneasca pentru o casa cu o suprafata de 150 m p cu tot cu boiler pentru apa calda si fara apa calda numai pentru incalzire.
pretul cu manopera si punere in functiune.
cu stima


felicia la 08 august 2010 20:26

doresc mai multe informatii legate despre centrale peleti si lemne si cum as putea ahizitiona ptr ca sunt din suceava montajul cine mi l poate face apoi receptia?


Adauga un comentariu:
 
Nume:  
Email:    
Cod verificare:  
Comentariu:  Cauta in site

Alte stiri din domeniu

Invesco investeste in Romgaz

Granturi norvegiene - colectare selectiva

Fara animale la circ!- proiect

Romania a semnat noul Tratat privind denumirile de origine si indicatiile geografice

Capsula Dragon revine pe Terra


Curs valutar

1 EUR = 4.4483 RON
1 USD = 3.9765 RON
1 GBP = 6.2262 RON


Termeni si conditii | Contact | モンクレール ダウン UGG ブーツ RSS Feed
(1.422)

レイバン レイバン サングラス レイバン メガネ レイバン アウトレット レイバン 店舗 レイバン 眼鏡 レイバン ウェイファーラー レイバン 芸能人 レイバン クラブマスター 岩城滉一 レイバン レイバン 伊達メガネ レイバン サングラス メンズ レイバン サングラス レディース レイバン サングラス 折りたたみ レイバン サングラス 芸能人 レイバン サングラス 安い レイバン サングラス 店舗 レイバン サングラス ショップ レイバン サングラス コピー レイバン サングラス ウェイファーラー レイバン サングラス 修理 レイバン ウェイファーラー 54 レイバン ウェイファーラー 52 レイバン ウェイファーラー ヴィンテージ レイバン ウェイファーラー b&l レイバン ウェイファーラー メガネ レイバン ウェイファーラー 芸能人 レイバン ウェイファーラー 偏光 レイバン ウェイファーラー ミラー レイバン ウェイファーラー rb2140a レイバン ウェイファーラー サイズ レイバン メガネ 人気 レイバン メガネ フレーム レイバン メガネ 芸能人 レイバン メガネ 店舗 レイバン メガネ レディース レイバン メガネ 販売店 レイバン メガネ 店舗 大阪 レイバン メガネ ウェイファーラー レイバン メガネ 横浜 レイバン メガネ ロゴ レイバン 店舗 サングラス レイバン 店舗 東京 レイバン 店舗 大阪 レイバン 店舗 名古屋 レイバン 店舗 仙台 レイバン 店舗 愛知 レイバン 店舗 兵庫 レイバン 店舗 神奈川 レイバン 店舗 埼玉 レイバン 店舗 千葉 レイバン 眼鏡 ランキング レイバン 眼鏡 フレーム レイバン 眼鏡 度入り レイバン 眼鏡 取扱店 レイバン 眼鏡 店舗 レイバン 眼鏡 芸能人 レイバン 眼鏡 大野智 レイバン 眼鏡 ウェイファーラー レイバン 眼鏡 クラブマスター レイバン 眼鏡 福岡 レイバン アウトレット 店舗 レイバン アウトレット 安い サングラス レイバン アウトレット レイバン アウトレット 三田 レイバン アウトレット 大阪 レイバン アウトレット 通販 レイバン アウトレット お台場 レイバン アウトレット 値段 レイバン アウトレット 入間 レイバン アウトレット 価格 レイバン クラブマスター 着用画像 レイバン クラブマスター 有名人 レイバン クラブマスター 51サイズ レイバン クラブマスター レンズ レイバン クラブマスター 種類 レイバン クラブマスター 日本人 レイバン クラブマスター 折りたたみ レイバン クラブマスター 似合う レイバン クラブマスター 本物 レイバン クラブマスター メガネ レイバン 伊達メガネ 人気 楽天 レイバン 伊達メガネ レイバン 伊達メガネ レディース レイバン 伊達メガネ 店舗 レイバン 伊達メガネ レンズ レイバン サングラス メンズ 人気 レイバン サングラス メンズ ランキング レイバン サングラス メンズ 偏光 レイバン サングラス メンズ 遮光 レイバン サングラス レディース 人気 レイバン メガネ 人気 メンズ レイバン メガネ 人気 レディース レイバン メガネ フレーム 5250 レイバン メガネ フレーム rx7012-5069-53 レイバン メガネ フレーム 店舗 レイバン メガネ フレーム レディース レイバン メガネ 店舗 東京 レイバン メガネ 店舗 大阪 レイバン メガネ 店舗 千葉 レイバン メガネ 店舗 名古屋 レイバン メガネ 店舗 愛知 レイバン メガネ 店舗 埼玉 レイバン メガネ 店舗 京都 レイバン メガネ 店舗 福岡 レイバン メガネ 店舗 広島 レイバン メガネ 店舗 横浜 グッチ 鞄 グッチ 名古屋 グッチ 名刺入れ グッチ 化粧ポーチ グッチ 公式ホームページ グッチ 公式ページ グッチ 公式 通販 グッチ 公式 財布 グッチ 公式 カタログ グッチ 公式 グッチ 定期入れ グッチ 店舗 仙台 グッチ 店舗 神奈川 グッチ 店舗 神戸 グッチ 店舗 埼玉 グッチ 店舗 福岡 グッチ 店舗 東京 グッチ 店舗 大阪 グッチ 店舗 池袋 グッチ 店舗 兵庫 グッチ 店舗 グッチ 大阪 グッチ 長財布 新作 グッチ 長財布 人気 グッチ 長財布 黒 グッチ 長財布 赤 グッチ 長財布 白 グッチ 長財布 レディース グッチ 長財布 メンズ グッチ 長財布 コピー グッチ 長財布 アウトレット グッチ 長財布 グッチ 財布 値段 グッチ 財布 楽天 グッチ 財布 一覧 グッチ 財布 新作 2014 メンズ グッチ 財布 新作 2014 グッチ 財布 通販 グッチ 財布 価格 グッチ 財布 人気 グッチ 財布 激安 グッチ 財布 定価 グッチ 財布 レディース 折りたたみ グッチ 財布 レディース 新作 グッチ 財布 レディース 人気 グッチ 財布 レディース 二つ折り グッチ 財布 レディース 長財布 グッチ 財布 レディース ファスナー グッチ 財布 レディース ピンク グッチ 財布 レディース アウトレット グッチ 財布 レディース Amazon グッチ 財布 レディース 2014 グッチ 財布 レディース グッチ 財布 リボン グッチ 財布 ランキング グッチ 財布 メンズ 三つ折り グッチ 財布 メンズ 人気 グッチ 財布 メンズ 二つ折り グッチ 財布 メンズ 長財布 グッチ 財布 メンズ 安い グッチ 財布 メンズ ランキング グッチ 財布 メンズ ラウンドファスナー グッチ 財布 メンズ グリーン グッチ 財布 メンズ アウトレット グッチ 財布 メンズ グッチ 財布 ピンク グッチ 財布 ハート グッチ 財布 スーパーコピー グッチ 財布 シマ グッチ 財布 コピー グッチ 財布 がま口 グッチ 財布 アウトレット グッチ 財布 2014 グッチ 財布 グッチ ロゴ グッチ レザーバッグ グッチ リュックサック グッチ リュック グッチ ラバーシューズ グッチ ラッシュ2 グッチ ラッシュ フォーメン グッチ ラッシュ グッチ ラウンドファスナー グッチ メンズ 小物 グッチ メンズ 財布 グッチ メンズ バッグ グッチ メンズ アクセサリー グッチ メッセンジャーバッグ グッチ メガネケース グッチ メガネ 新作 グッチ フローラ バッグ グッチ ピンク 財布 グッチ ピンク グッチ ヒップバッグ グッチ ビットローファー グッチ ビットモカシン グッチ ビジネスバッグ グッチ ピアス メンズ グッチ ハンドバッグ グッチ バッグ 値段 グッチ バッグ 一覧 グッチ バッグ 新作 2014 グッチ バッグ 新作 グッチ バッグ 価格 グッチ バッグ 人気 ランキング グッチ バッグ 激安 グッチ バッグ レディース 人気 グッチ バッグ レディース グッチ バッグ メンズ 人気 ランキング グッチ バッグ メンズ トート グッチ バッグ メンズ ショルダー グッチ バッグ メンズ コピー グッチ バッグ メンズ グッチ バッグ ピンク グッチ バッグ バンブー グッチ バッグ トート メンズ グッチ バッグ トート ピンク グッチ バッグ トート グッチ バッグ スーパーコピー グッチ バッグ ショルダー グッチ バッグ コピー グッチ バッグ アウトレット メンズ グッチ バッグ アウトレット グッチ バッグ 2014 グッチ バッグ バッグ グッチ 値段 バッグ グッチ 一覧 バッグ グッチ 新作 2014 バッグ グッチ 新作 バッグ グッチ 価格 バッグ グッチ 人気 ランキング バッグ グッチ 激安 バッグ グッチ レディース 人気 バッグ グッチ レディース バッグ グッチ メンズ 人気 ランキング バッグ グッチ メンズ トート バッグ グッチ メンズ ショルダー バッグ グッチ メンズ コピー バッグ グッチ メンズ バッグ グッチ ピンク バッグ グッチ バンブー バッグ グッチ トート メンズ バッグ グッチ トート ピンク バッグ グッチ トート バッグ グッチ スーパーコピー バッグ グッチ ショルダー バッグ グッチ コピー バッグ グッチ アウトレット メンズ バッグ グッチ アウトレット バッグ グッチ 2014 バッグ グッチ gucci 長財布 新作 gucci 長財布 人気 gucci 長財布 黒 gucci 長財布 赤 gucci 長財布 白 gucci 長財布 レディース gucci 長財布 メンズ gucci 長財布 コピー gucci 長財布 アウトレット gucci 長財布 gucci 財布 値段 gucci 財布 楽天 gucci 財布 一覧 gucci 財布 新作 2014 メンズ gucci 財布 新作 2014 gucci 財布 新作 gucci 財布 通販 gucci 財布 価格 gucci 財布 人気 gucci 財布 激安 gucci 財布 定価 gucci 財布 レディース 折りたたみ gucci 財布 レディース 新作 gucci 財布 レディース 人気 gucci 財布 レディース 二つ折り gucci 財布 レディース 長財布 gucci 財布 レディース ファスナー gucci 財布 レディース ピンク gucci 財布 レディース アウトレット gucci 財布 レディース Amazon gucci 財布 レディース 2014 gucci 財布 レディース gucci 財布 リボン gucci 財布 ランキング gucci 財布 メンズ 三つ折り gucci 財布 メンズ 人気 gucci 財布 メンズ 二つ折り gucci 財布 メンズ 長財布 gucci 財布 メンズ 安い gucci 財布 メンズ ランキング gucci 財布 メンズ ラウンドファスナー gucci 財布 メンズ グリーン gucci 財布 メンズ アウトレット gucci 財布 メンズ gucci 財布 ピンク gucci 財布 ハート gucci 財布 スーパーコピー gucci 財布 シマ gucci 財布 コピー gucci 財布 がま口 gucci 財布 アウトレット gucci 財布 2014 gucci 財布 メンズ バッグ グッチ ブランド バッグ グッチ レディース バッグ グッチ グッチ ハート 財布 グッチ ハート グッチ トートバッグ グッチ トート メンズ グッチ ディアマンテ 財布 グッチ ディアマンテ グッチ セカンドバッグ グッチ ショルダーバッグ グッチ ショルダーバック グッチ ジャッキーバッグ グッチ シマ 財布 グッチ シマ バッグ グッチ クラッチバッグ グッチ ギルティ グッチ キャンバストート グッチ キャップ グッチ キーリング グッチ キーホルダー グッチ キーケース 新作 グッチ キーケース 小銭入れ グッチ キーケース 人気 グッチ キーケース レディース グッチ キーケース メンズ グッチ キーケース ペア グッチ キーケース ハート グッチ キーケース ネオンハート グッチ キーケース アウトレット グッチ キーケース 2014 グッチ キーケース グッチ キーケース グッチ がま口財布 グッチ エコバッグ グッチ ウエストバッグ グッチ ウエストバック グッチ アクセサリー メンズ グッチ アウトレットモール グッチ アウトレット 佐野 グッチ アウトレット 正規 グッチ アウトレット 通販 グッチ アウトレット 関西 グッチ アウトレット 公式 グッチ アウトレット 店舗 関西 グッチ アウトレット 店舗 グッチ アウトレット 財布 グッチ アウトレット メンズ グッチ アウトレット マーク グッチ アウトレット グッチ アイコンリング gucci バッグ 値段 gucci バッグ 一覧 gucci バッグ 新作 2014 gucci バッグ 新作 gucci バッグ 価格 gucci バッグ 人気 ランキング gucci バッグ 激安 gucci バッグ レディース 人気 gucci バッグ レディース gucci バッグ メンズ 人気 ランキング gucci バッグ メンズ トート gucci バッグ メンズ ショルダー gucci バッグ メンズ コピー gucci バッグ メンズ gucci バッグ ピンク gucci バッグ バンブー gucci バッグ トート メンズ gucci バッグ トート ピンク gucci バッグ トート gucci バッグ スーパーコピー gucci バッグ ショルダー gucci バッグ コピー gucci バッグ アウトレット メンズ gucci バッグ アウトレット gucci バッグ 2014 gucci バッグ メンズ 財布 グッチ レディース 財布 グッチ 男性 財布 グッチ 女性 財布 グッチ 2014 財布 グッチ アウトレット レディース 財布 グッチ クロコダイル 財布 グッチ 財布 グッチ 値段 財布 グッチ 楽天 財布 グッチ 一覧 財布 グッチ 新作 2014 メンズ 財布 グッチ 新作 2014 財布 グッチ 新作 財布 グッチ 通販 財布 グッチ 価格 財布 グッチ 人気 財布 グッチ 激安 財布 グッチ 定価 財布 グッチ レディース 折りたたみ 財布 グッチ レディース 新作 財布 グッチ レディース 人気 財布 グッチ レディース 二つ折り 財布 グッチ レディース 長財布 財布 グッチ レディース ファスナー 財布 グッチ レディース ピンク 財布 グッチ レディース アウトレット 財布 グッチ レディース Amazon 財布 グッチ レディース 2014 財布 グッチ レディース 財布 グッチ リボン 財布 グッチ ランキング 財布 グッチ メンズ 三つ折り 財布 グッチ メンズ 人気 財布 グッチ メンズ 二つ折り 財布 グッチ メンズ 長財布 財布 グッチ メンズ 安い 財布 グッチ メンズ ランキング 財布 グッチ メンズ ラウンドファスナー 財布 グッチ メンズ グリーン 財布 グッチ メンズ アウトレット 財布 グッチ メンズ 財布 グッチ ピンク 財布 グッチ ハート 財布 グッチ スーパーコピー 財布 グッチ シマ 財布 グッチ コピー 財布 グッチ がま口 財布 グッチ アウトレット 財布 グッチ 2014 財布 グッチ グッチ 時計 グッチ 時計 レディース グッチ 時計 メンズ グッチ 時計 ヨドバシ グッチ 時計 新作 グッチ 時計 評判 グッチ 時計 6700l グッチ 時計 スポーツ グッチ 時計 ピンク グッチ 時計 バングル グッチ 時計 レディース 後払い 分割 グッチ 時計 レディース 人気 グッチ 時計 レディース 新作 グッチ 時計 レディース 革 時計 グッチ 時計 グッチ レディース 時計 グッチ メンズ 時計 グッチ ヨドバシ 時計 グッチ 新作 時計 グッチ 評判 時計 グッチ 6700l 時計 グッチ スポーツ 時計 グッチ ピンク 時計 グッチ バングル 時計 グッチ レディース 後払い 分割 時計 グッチ レディース 人気 時計 グッチ レディース 新作 時計 グッチ レディース 革 グッチ 腕時計 グッチ 腕時計 メンズ グッチ 腕時計 レディース グッチ 腕時計 メンズ ya055212 グッチ 腕時計 レディース 人気 腕時計 グッチ 腕時計 グッチ メンズ 腕時計 グッチ レディース 腕時計 グッチ メンズ ya055212 腕時計 グッチ レディース 人気 グッチ サングラス グッチ サングラス アジアン グッチ サングラス メンズ グッチ サングラス レンズ交換 グッチ サングラス 2014 グッチ サングラス 人気 グッチ サングラス ケース グッチ サングラス 偏光 グッチ サングラス 2013 グッチ サングラス 3525 グッチ サングラス レディース グッチ サングラス レディース 人気 サングラス グッチ サングラス グッチ レディース サングラス グッチ メンズ pandamic サングラス グッチ サングラス グッチ アジアンフィッティング サングラス GUCCI メンズ サングラス GUCCI レディース GUCCI サングラス GUCCI サングラス レディース GUCCI サングラス メンズ GUCCI サングラス 2014 GUCCI サングラス 人気 GUCCI サングラス アジアン GUCCI サングラス 修理 GUCCI サングラス 芸能人 GUCCI サングラス ハート GUCCI サングラス 中古 GUCCI サングラス 白